Νέα στοιχεία για Boeing Malaysia Airlines: πώς εμπλέκεται 19χρονος Ιρανός [φωτο]

Πώς εμπλέκεται ένας 19χρονος Ιρανός στη μυστηριώδη εξαφάνιση του Boeing 777 της Malaysia Airlines;

Κοντεύουν ήδη τέσσερις ημέρες και η υπόθεση εξαφάνισης του μοιραίου Boeing 777 των αερογραμμών της Malaysia Airlines, δεν έχει εξιχνιαστεί, ενώ τα σενάρια που προκύπτουν είναι δραματικά.

Οι μαλαισιανές αρχές κατόρθωσαν να εντοπίσουν την ταυτότητα του ενός από τους δύο επιβαίνοντες της μοιραίας πτήσης του Boeing της Malaysia Airlines, o οποίος επιβιβάστηκε με πλαστό διαβατήριο.

ιρανοςΣύμφωνα με τα στοιχεία των μαλαισιανών αρχών, πρόκειται για έναν 19χρονο Ιρανό, ο οποίος ονομάζεται Πούρια Νουρ Μοχάμαντ Μερντάντ και εικάζεται, πως προσπαθούσε να μεταναστεύσει στη Γερμανία.

Κατόπιν ενδελεχούς ελέγχου οι αρχές της Μαλαισίας δήλωσαν «Κάναμε έλεγχο στο παρελθόν του 19χρονου Ιρανού και θεωρούμε ότι δεν είναι πιθανόν να συνδέεται με τρομοκρατικές ομάδες. Θεωρούμε ότι προσπαθούσε να μεταναστεύσει στη Γερμανία», ενώ ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες επαφές με τη μητέρα του νεαρού, που επιβιβάστηκε στο Boeing της Malaysia Airlines, η οποία και βρίσκεται στη Φραγκφούρτη.

Ωστόσο, οι έρευνες συνεχίζονται, προκειμένου μετά την πραγματική ταυτότητα του 19χρονου Ιρανού να βρεθεί κι εκείνη του δεύτερου επιβάτη του Boeing της Malaysia Airlines, ενώ τα επικρατέστερα σενάρια για την κατάληξη του αεροσκάφους είναι η αεροπειρατεία, το σαμποτάζ, τα ενδεχόμενα ψυχολογικά προβλήματα των επιβατών και του πληρώματος ή προσωπικές αντιπαραθέσεις μεταξύ πληρώματος και επιβατών.

Διαβάστε ποιο το παράξενο email για το Boeing της Malaysia Airlines, ποια τα αίτια της καταστροφής του Boeing 777 και ποιο σημαντικό πρόσωπο βρισκόταν στη μοιραία πτήση της Malaysia Airlines.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.