Μοντέρνα Οικογένεια: ποια η υπόθεση, πόσο τα ποσοστά

Ποια είναι η υπόθεση της νέας σειράς του MEGA Μοντέρνα οικογένεια; Ποια ήταν τα ποσοστά που έκανε η σειρά Μοντέρνα οικογένεια.

Τρείς οικογένειες με προβλήματα συνηθισμένα και ασυνήθιστα, με αρκετή τρέλα αλλά και πολλή αγάπη. Τρείς οικογένειες πολύ διαφορετικές μεταξύ τους που συνθέτουν έναν πολύχρωμο καμβά. Μια σύγχρονη ματιά για το τι σημαίνει οικογένεια στις μέρες μας στη νέα σειρά του MEGA Μοντέρνα οικογένεια.

Η Μοντέρνα Οικογένεια βασίζεται στην πολυβραβευμένη σειρά «Modern Family», που έκανε πρεμιέρα στην αμερικανική τηλεόραση το 2009. Η σειρά ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής, σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις και τις 5 σεζόν μετάδοσής της στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η ελληνική έκδοση έκανε πρεμιέρα χθες στο MEGA. Είχε την ανάλογη υποδοχή από τους τηλεθεατές;

Μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει στα επίπεδα τηλεθέασης που συγκεντρώνει κάθε εβδομάδα το Κάτω Παρτάλι, ωστόσο, η Μοντέρνα Οικογένεια κινήθηκε στις πρώτες θέσεις του prime time της Πέμπτης. Στο γενικό σύνολο η σειρά σημείωσε μέσο όρο 28,6%, ενώ σε τέταρτο σημείωσε 35,6%.

Στο δυναμικό κοινό το σίριαλ έφτασε στο 35,6%. Λίγο πριν το τέλος άγγιξε ακόμα και το 42%!

Μεγάλος αντίπαλος της Μοντέρνας Οικογένειας ήταν η κλασική Βίκυ Χατζηβασιλείου που κράτησε τα ποσοστά της -29,5% στο σύνολο και 21,8% στο δυναμικό κοινό.

Διαβάστε τις καλύτερες ατάκες στο twitter για το επεισόδιο του Κάτω Παρτάλι που τρέλανε τα μηχανάκια της AGB.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.