Πάσχα 2014: πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

Πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα 2014;

Ανακοίνωση για το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο καταστημάτων για το Πάσχα του 2014, έβγαλε ο Εμπορικός Σύλλογος Αττικής.

Σύμφωνα με την πρόταση του συλλόγου, το εοραστικό ωράριο των καταστημάτων θα ξεκινήσει από την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014 έως και το Μεγάλο Σάββατο, ενώ τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά και την Κυριακή 13 Απριλίου.

Πιο συγκεκριμένα το ωράριο των καταστημάτων για το Πάσχα θα είναι σε εφαρμογή κάθε μέρα και μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη, καθώς τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά από τις 9 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ, το Σάββατο 12 Απριλίου 2014 θα παραμείνουν ανοικτά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, την Μεγάλη Παρασκευή θα λειτουργήσουν από τη μία το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα και το Μεγάλο Σάββατο θα είναι ανοικτά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Ωστόσο, την δεύτερη μέρα του Πάσχα (Δευτέρα 21 Απριλίου 2014) τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά και από Τρίτη 22 του μήνός, επανέρχεται το κανονικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων.

Διαβάστε ποιοι δικαιούνται δώρο Πάσχα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.