Κύπρος: συγκλονίζει το Θαύμα της Παναγίας σε ετοιμοθάνατη γυναίκα

Ποιό το θαύμα της Παναγίας, που συγκλόνισε την Κύπρο;

Συγκλονισμένη είναι η Κύπρος, από το Θαύμα της Παναγίας στην Βαρνάκοβα, την οποία και επισκέπτονται άνθρωποι από όλη την Ελλάδα, προκειμένου να προσευχηθούν και να ζητήσουν βοήθεια.

Το ίδιο συνέβη και σε μία οικογένεια της Κύπρου, καθώς μια νεαρή γυναίκα, η οποία ζούσε στο νησί, βρισκόταν ετοιμόγεννη σε νοσοκομείο της Κύπρου. Ο τοκετός, ωστόσο, δεν εξελίχθηκε καλά για τη μέλλουσα μητέρα, καθώς της προκλήθηκε ακατάσχετη αιμορραγία και ο γιατρός στάθηκε αδύναμος να την αντιμετωπίσει.

Ωστόσο, με τη βοήθεια διαφόρων γιατρών, η αιμορραγία περιορίστηκε, όμως κατά τη διάρκεια αντιμετώπισης του εν λόγω προβλήματος, προκλήθηκε κι άλλο ένα, ακόμη πιο επικίνδυνο, που αφορούσε σε εμβολή στον εγκέφαλο και τον πνεύμονα.

Η ασθενής έπεσε σε αφασία και οι στιγμές της φαίνονταν πλέον μετρημένες, όταν η μαία-ξαδέλφη της, τηλεφώνησε στους συγγενείς της στην Αθήνα, προκειμένου να τους ενημερώσει, οι οποίοι και την προέτρεψαν να τη σταυρώσει με το λάδι, που είχε από την Παναγιά στην Βαρνάκοβα.

Όταν η μαία, προέβη σε αυτήν την κίνηση, τα βλέφαρα της ασθενούς τρεμόπαιξαν και το άλλοτε χλωμό της πρόσωπο άλλαξε όψη. Έκπληκτοι οι γιατροί διαπίστωσαν, πως η γυναίκα συνήλθε, και απέδωσαν την έκβαση της υγείας της σε Θαύμα της Παναγίας.

Όσοι πληροφορήθηκαν το γεγονός, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο συγκλονίστηκαν από το Θαύμα της Παναγίας, ενώ ολοένα και περισσότεροι σπεύδουν στο θαυματουργό μοναστήρι.

Διαβάστε ποιο το Θαύμα στο Άγιον Όρος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.