Your face sounds familiar: Λευτέρης Ελευθερίου “καυλοψέκασε” ως Σάκης Ρουβάς [video]

Τι σημαίνει “καυλοψέκασε” και ποιος το είπε στον πρώτο νικητής του Your face sounds familiar που σάρωσε σε ψήφους και κατέπληξε κοινό και επιτροπή; Δείτε το βίντεο.

Το Your face sounds familiar έκανε πρεμιέρα και όπως σε κάθε live έτσι και σε αυτό υπήρξε ο πρώτος νικητής ή νικήτρια.

Όλοι τα πήγανε καλά, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο και αρκετοί ήταν αυτοί που ξεχώρισαν. Όλοι πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι είχαν πολύ άγχος μιας και ήταν πρεμιέρα αλλά και η πρώτη φορά που έκαναν κάτι τέτοιο. Η ψηφοφορία πάντως τόσο των κριτών όσο και των παικτών έφερε στην πρώτη θέση τον μοναδικό Λευτέρη Ελευθερίου.

Τον Σάκη Ρουβά υποδύθηκε ο Λευτέρης Ελευθερίου στο Your Face Sounds Familiar.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου το διασκέδασε όσο τίποτα και τα πήγε πολύ καλά. Έκανε με μεγάλη ευκολία τον Σάκη Ρουβά και τραγούδησε το κομμάτι «η καρδιά μου». Το κοινό σηκώθηκε όρθιο και άρχισε να τον χειροκροτά.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου ήταν κατά κοινή ομολογία η καλύτερη εμφάνιση στην πρεμιέρα του YFSF και πήρε τα καλύτερα σχόλια. Ήταν υπέροχος και έκανε με μοναδικόν τρόπο τον Σάκη Ρουβά.

Δείτε το βίντεο με τον Λευτέρη Ελευθερίου στο Your face sounds familiar:

Εν τω μεταξύ, μπορεί η εμφάνιση του Λευτέρη Ελευθερίου να ήταν σοκαριστική, αλλά πιο σοκαριστικό ήταν το σχόλιο του Τάκη Ζαχαράτου στον ηθοποιό.

«Κ@υλοψέκασες» είπε ο Ζαχαράτος στον Λευτέρη Ελευθερίου και η Μαρία Μπεκατώρου «πάγωσε» και δεν ήξερε πώς να αντιδράσει.

Πάντως ο Λευτέρης Ελευθερίου το πήρε το φιλάκι του όταν η Μπεκατώρου συνήλθε μιας και τον φίλησε στον ώμο επειδή εντυπωσιάστηκε από το… σώμα του:

Στο φετινό Your face sounds familiar συμμετέχουν ως διαγωνιζόμενοι οι: Βανέσα Αδαμοπούλου, Σοφία Βόσσου, Κώστας Δόξας, Ελευθερία Ελευθερίου, Λευτέρης Ελευθερίου, Παντελής Καναράκης, Σοφία Κουρτίδου, Μπέττυ Μαγγίρα, Άρης Πλασκασοβίτης, Γιάννης Σαββιδάκης.

Διαβάστε τι απάντησε ο Λευτέρης Ελευθερίου για το αν είναι gay και δείτε την πρεμιέρα του Your face sounds familiar με Τάκη Ζαχαράτο ως Άννα Βίσση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.