Ζωή Κωνσταντοπούλου, επίδομα τέκνων: φωτιά πήρε το twitter, τα καλύτερα σχόλια

Ποια τα καλύτερα σχόλια στο twitter σχετικά με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και το επίδομα τέκνων που φέρεται να λάμβανε η μητέρα της;

«Το “βρε πώς έχεις μεγαλώσει” δεν της το τραγούδησε ποτέ η μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου»…. Σε αυτό το ύφος κυμαίνονται τα χιουμοριστικά σχόλια που έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την είδηση που αποκάλυψε πως η μητέρα της έπαιρνε επίδομα ανήλικων τέκνων για την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι αυτή να φτάσει 37 ετών.

zoi-konstantopoulou-epidoma-teknon-3Οι χρήστες τόσο του Twitter όσο και του Facebook, εξήντλησαν την φαντασία τους αφορμής δοθείσης της -ομολογουμένως- παράξενης είδησης και έστησαν την Ζωή Κωνσταντοπούλου στον τοίχο. Το koolnews.gr παρουσίασε τα καλύτερα σχόλια.

Άλλοι την παρομοίασαν με τον Μπραντ Πιτ στην ταινία Μπέντζαμιν Μπάτον όπου ο χαρακτήρας γεννήθηκε γέρος και όσο περνούν τα χρόνια γίνεται ολοένα και νεώτερος.

Άλλοι σχολιάζουν ότι για ανήλικη είναι ευμεγέθης.

Άλλοι δανειζόμενοι φράσης της ελληνικής γλώσσας σχολιάζουν πως όντως η… «Ζωή είναι μικρή».

Ωστόσο δεν ασχολήθηκε μόνο το Twitter με το επίδομα τέκνων (έγινε και hashtag: #epidoma) της Λίνας Αλεξίου (μητέρας της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ), αλλά και το Facebook και συγκεκριμένα η ομάδα Το Παρατηρητήριο οποία δημοσίευσε πληθώρα επεξεργασμένων εικόνων οι οποίες απεικονίζουν την Ζωή Κωνσταντοπούλου σε σπαρταριστές καταστάσεις. Η ομάδα ωστόσο δεν έχει σχολιάσει καμμία από αυτές αφήνοντας αφενός τους χρήστες να… πουν τα δικά τους και αφετέρου αφήνοντας τις ίδιες τις εικόνες να «μιλήσουν».

Δείτε τη φωτογραφία για το επίδομα τέκνων της Ζωής Κωνσταντοπούλου, τι απάντησε η μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου για το επίδομα τέκνων και το δημοσίευμα για το επίδομα τέκνων της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.