Bόλος: πώς αυτοκτόνησε ένας 77χρονος. Τραγωδία

Πώς αυτοκτόνησε ένας 77χρονος στον Βόλο βάζοντας τραγικό τέλος στη ζωή του; Tι αναφέρουν οι πληροφορίες για τον 77χρονο που αυτοκτόνησε;

Mετά τη σχετικά πρόσφατη αυτοκτονία καθηγητή στην Ημαθία, άλλη μια ήρθε να συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Την ημέρα της σταύρωσης διάλεξε ένας 77χρονος για να θέσει τέρμα στη ζωή του, σήμερα το μεσημέρι στο Βόλο και μάλιστα κάνοντας βρόχο με τη γραβάτα του, στο σπίτι του, στη συνοικία Οξυγόνου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος ηλικιωμένος ήταν καταθλιπτικός.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, ο 77χρονος άνδρας βρισκόταν μόνος στο σπίτι του, καθώς η κόρη του, που είναι παντρεμένη, πήγε αργά σήμερα το πρωί και πήρε τη μητέρα της (και σύζυγο του αυτόχειρα), για να πάνε για ψώνια.

Όταν επέστρεψαν το μεσημέρι στο σπίτι, επί των οδών Ευρυπίδου – Παγασών), βρήκαν τον 77χρονο άνδρα κρεμασμένο μέσα στο σπίτι του, με βρόχο που είχε φτιάξει με τη γραβάτα του.

Έντρομη η κόρη του 77χρονου ειδοποίησε το ΕΚΑΒ Βόλου στις 14.40 και επί τόπου πήγε ο γιατρός, που απλά διαπίστωσε τον θάνατό του, καθώς ήταν ήδη αργά, για τον άτυχο άνδρα.

Η Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν βρήκε κάποιο σημείωμα για την αυτοκτονία, αλλά ο 77χρονος , που είναι συνταξιούχος του δημοσίου, αντιμετώπιζε προβλήματα. Ο ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας αποκλείστηκε και προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου.

Δείτε τι οδήγησε τον 56χρονο επιχειρηματία στην Κρήτη να αυτοκτονήσει.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.