Ποια η πανέμορφη Σουηδή που τρέλανε τον Αλέξη Τσίπρα [φωτο]

Δείτε την όμορφη Σουηδή δημοσιογράφο, που πήρε συνέντευξη από τον Αλέξη Τσίπρα.

Η Kajsa Ekis Ekman, είναι η όμορφη Σουηδή δημοσιογράφος και εργαζόμενη στην εφημερίδα ETC, η οποία συναντήθηκε με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει στο άρθρο της η Σουηδή δημοσιογράφος, ο Αλέξης Τσίπρας είχε μόλις γυρίσει από το Παλέρμο και είχε ξεχάσει το ραντεβού τους, κάνοντας την ίδια να τον περιμένει μια ώρα, καπνίζοντας με την γραμματέα και τον σωματοφύλακά του.

Στη συνέντευξη, που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στην όμορφη Σουηδή, Kajsa Ekis Ekman, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε το πρωτογενές πλεόνασμα «στατιστικό κόλπο», προκειμένου να αποδειχθεί πως το πρόγραμμα της τρόικας είναι επιτυχημένο και να διασωθεί η κλυδωνιζόμενη ελληνική κυβέρνηση από την υπόθεση Μπαλτάκου.

Ταυτόχρονα, ο Αλέξης Τσίπρας προσέθεσε πως ο σοσιαλισμός στη χώρα μας θα χρειαστεί χρόνο: «Φυσικά δεν θα πω: “Αγαπητή Μέρκελ, δώστε μας χρήματα, ώστε να δημιουργήσουμε ένα ”σοσιαλιστικό νησί’ στην Ευρώπη”! Αν θέλουμε σοσιαλισμό πρέπει να μπορούμε να σταθούμε πρώτα στα δικά μας πόδια. Όταν είμαστε έτοιμοι. Πρώτα πρέπει να ξεπεράσουμε την κρίση, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των αγορών με ισοσκελισμένο προϋπολογισμό, κάτι που θα χρειαστεί τέσσερα έως πέντε χρόνια».

Τέλος, όπως τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στην εντυπωσιακή Σουηδή δημοσιογράφο, όταν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ από τα πρώτα πράγματα που θα κάνει είναι να καταργήσει τους νόμους που εκπορεύονται από τις συμφωνίες με την τρόικα, και να αυξήσει τον κατώτατο μισθό στον ιδιωτικό τομέα από 520 σε 750 ευρώ, αναγνωρίζοντας πάντως ότι στην πράξη η αύξηση του κατώτατου μισθού θα είναι δύσκολη υπόθεση.

Δείτε τη Σουηδή δημοσιογράφο, που έδωσε συνέντευξη ο Αλέξης Τσίπρας:
τσιπρας

Διαβάστε ποιους διώχνει από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.