Άρης Σπηλιωτόπουλος: το χρονικό της γνωριμίας του με τη Ναόμι Κάμπελ [video]

Ποια η σχέση του Άρη Σπηλιωτόπουλου με το γνωστό μοντέλο Ναόμι Κάμπελ; Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Όλα τρέλα” και τον Θέμο Αναστασιάδη βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος μίλησε τόσο για τις εκλογές όσο και για τα προσωπικά του.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος αποκάλυψε διάφορες πτυχές της ζωής του, τις οποίες ο κόσμος δεν γνώριζε, ενώ όπως είπε “Είχα φέρει τη Μέριλ Στριπ για να γυρίσουμε το Μamma Mia. Είχα και το πιο δύσκολο κομμάτι, να ικανοποιώ κάποιες παραξενιές της Μέριλ Στριπ. Της άρεσε να μην χάνει χρόνο στις μετακινήσεις, ήθελε ένα ελικόπτερο για να μετακινείται”.

Ωστόσο, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος αναφέρθηκε και στην άγνωστη γνωριμία του με το πασίγνωστο μοντέλο, Ναόμι Κάμπελ, λέγοντας “Η Ναόμι Κάμπελ είχε ζητήσει από μένα να φωτογραφηθεί στο Παναθημαϊκό Στάδιο -τότε υπουργός Πολιτισμού ήταν ο Βενιζέλος και δεν βρήκα ανοιχτές πόρτες- ενώ η κοπέλα ήθελε να διαφημίσει την Ελλάδα ενόψει των επερχόμενων Ολυμπιακών Αγώνων. Δεν άφηναν οι αρχαιολόγοι να μπουν τα τρίποδα από τις φωτογραφικές μηχανές πάνω στο μάρμαρο”.

Δείτε το βίντεο με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο να μιλά για τη γνωριμία του με τη Ναόμι Κάμπελ:

Διαβάστε ποια η selfie του Άρη Σπηλιωτόπουλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.