Αρτέμης Ματθαιόπουλος: γιατί κατηγορείται για ληστεία ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής

Γιατί κατηγορείται για ληστεία ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος;

Για ληστεία φαίνεται πως κατηγορείται ο “έρωτας” της Ουρανίας Μιχαλολιάκου, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να διαβιβάζει με τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος στη Βουλή τη δικογραφία σε βάρος του, προκειμένου να κριθεί η άρση ή όχι της ασυλίας του.

Μπορεί η δίκη σε βάρος του Αρτέμη Ματθαιόπουλου να είχε οριστεί για το 2013, ωστόσο, αναβλήθηκε εξαιτίας της βουλευτικής του ιδιότητας.

Σύμφωνα με την επίμαχη δικογραφία και όπως αναφέρει το aftodioikisi.gr, ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος μαζί με τον Αναστάσιο Τριανταφύλλου και άλλους, απείλησαν, χρησιμοποιώντας σωματική βία, έναν Έλληνα πολίτη στην περιοχή της Αρχαίας Αγοράς, με σκοπό να του αποσπάσουν την τσάντα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος και οι συνοδοί του, πλησίασαν τον Έλληνα πολίτη (ο οποίος προηγουμένως είχε αντιδράσει καθώς η ομάδα παρενοχλούσε προκλητικά αλλοδαπό), τον περικύκλωσαν, τον έριξαν κάτω, τον κλώτσησαν στο κεφάλι και στο σώμα. Ένας από όλους, έσπασε ένα μπουκάλι μπύρας δίπλα στο πρόσωπό του ενώ ήταν πεσμένος κάτω, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο δάκτυλο του αριστερού χεριού.

Μετά από όλα αυτά, κατάφεραν να του πάρουν την τσάντα, η οποία περιείχε ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης, άδεια κυκλοφορίας αυτοκινήτου, κλειδιά και άλλα προσωπικά του αντικείμενα.

Διαβάστε ποιος είναι ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.