Μεριέμ Ουζερλί: ποια είναι η κατάσταση της υγείας της Χουρέμ

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της Μεριέμ Ουζερλί που έπαιζε τη Χουρέμ; Διαβάστε τι κάνει τώρα η Χουρέμ μετά τον Σουλεϊμάν.

Νέα σελίδα για τη Μεριέμ Ουζερλί. Η Γερμανοτουρκάλα ηθοποιός, γνωστή σε όλους μας ως Χουρέμ από τη σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής», μετά την κατάθλιψη που πέρασε, την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε και τη νοσηλεία της σε ψυχιατρική κλινική, μοιάζει να είναι και πάλι χαρούμενη.

Χθες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook τα ποδαράκια της κόρης της.

Η 31χρονη ηθοποιός Μεριέμ Ουζερλί ή αλλιώς Χουρέμ έγινε στις 12 Φεβρουαρίου μανούλα και λάμπει από χαρά. Τίποτα δεν θυμίζει πια το άσχημο παρελθόν της. Στις φωτογραφίες που ανάρτησε είναι μαζί με τον φύλακα άγγελό της, την αδερφή της, με την οποία μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Νευρικός κλονισμός για τη Χουρέμ

Η πανέμορφη ηθοποιός Μεριέμ Ουζερλί έπαθε νευρικό κλονισμό όταν ο φίλος της Τζαν Ατές (Τούρκος επιχειρηματίας) την πίεζε να κάνει έκτρωση, γιατί αυτός είχε ήδη άλλα παιδιά από προηγούμενο γάμο.

Για να την κάνει να το πάρει απόφαση, τη χώρισε. Η Μεριέμ Ουζερλί παράτησε στη μέση το σίριαλ «Σουλεϊμάν» όπου πρωταγωνιστούσε ως Χουρέμ και επέστρεψε στη Γερμανία, τόπο καταγωγής της, όπου διαμένει η οικογένειά της.

Ανάρρωσε σε ψυχιατρική κλινική και με τη βοήθεια των δικών της αποφάσισε να κρατήσει το κοριτσάκι της μόνη της και να το γεννήσει στη Γερμανία, δεδομένων των διαφορετικών πολιτισμικών συνθηκών που επικρατούν στην Τουρκία.

Οσον αφορά τα επαγγελματικά της η Μεριέμ Ουζερλί, πάνε από το καλό στο καλύτερο. Θα τη δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς «Karadayi» ως δικηγόρο του Μαχίρ (Κενάν Ιμιρζαλίογλου), κάτι που θα δυσαρεστήσει την πρόεδρο Φεριντέ (Μπεργκιουζάρ Κορέλ).

Εξάλλου της έχει γίνει και πρόταση για πρωταγωνιστικό ρόλο στην τουρκική σαπουνόπερα «Κιοσέμ».

Διαβάστε τι αποκάλυψε ο παραγωγός του Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής για τη Χουρέμ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.