Δίαιτα “Hollywood”: πώς θα χάσετε 5 κιλά σε 2 μέρες

Ποια η δίαιτα Hollywood, που υπόσχεται την άμεση μείωση κιλών σε 2 ημέρες;

Η δίαιτα Hollywood αποτελεί μια από τις πιο διαδεδομένες δίαιτες -ιδίως στο εξωτερικό- καθώς υπόσχεται το χάσιμο 5 κιλών εντός 2 ημερών από την εφαρμογή της.

Στηριζόμενη στο σιρόπι καλαμποκιού, το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε από το σούπερ μάρκετ, η δίαιτα Hollywood έχει απίστευτα αποτελέσματα, ενώ για όσους πρόκειται να τη δοκιμάσουν, θα πρέπει να γνωρίζουν πως χρειάζεται μια μικρή διακοπή μετά το πέρασμα των 48 ωρών.

Ουσιαστικά, η δίαιτα Hollywood βασίζεται σε ένα ρόφημα, που αποτελείται από σιρόπι καλαμποκιού με ελαφρά όξινη γεύση, εμπλουτισμένο με βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Σύμφωνα με τους παρασκευαστές του, η κατανάλωση του συγκεκριμένου ροφήματος οδηγεί σε απώλεια βάρους τουλάχιστον 5 κιλών τις δύο πρώτες ημέρες.

Αρχικά, η εν λόγω δίαιτα δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει τους αστέρες του Ηollywood, που επιθυμούν να απαλλαγούν γρήγορα από τα περιττά κιλά για τις ανάγκες κάποιας επαγγελματικής τους δραστηριότητας.

Ενδεικτικό διαιτολόγιο:

Πρωί: σιρόπι καλαμποκιού
Μεσημέρι: σιρόπι καλαμποκιού
Βράδυ: σιρόπι καλαμποκιού

Από πλευράς τους, έμπειροι διατροφολόγοι τονίζουν, πως η δίαιτα Hollywood ή η “Μαγική 48ωρη δίαιτα” θα πρέπει να εφαρμόζεται με μέτρο, καθώς ο οργανισμός στερείται των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών για τη σωστή και ομαλή του λειτουργία.

Διαβάστε πώς θα χάσετε 7 κιλά σε 10 μέρες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε πώς να διαγνώσετε και να προλάβετε τον καρκίνο.