Πέθανε ο 20χρονος Ντίλαν Τομπίδης της Γουέστ Χαμ

Από τι πέθανε ο άτυχος 20χρονος Ντίλαν Τομπίδης της Γουέστ Χαμ; Διαβάστε το βιογραφικό του Ντίλαν Τομπίδη.

Θρήνος επικρατεί στη Γουέστ Χαμ μετά τον απροσδόκητο χαμό του Ντίλαν Τομπίδη, που πέθανε σε ηλικία 20 ετών από καρκίνο στους όρχεις.

Ο Ελληνοαυστραλός επιθετικός Ντίλαν Τομπίδης είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στη δεύτερη ομάδα του λονδρέζικου συλλόγου το 2011 και ετοιμαζόταν για το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ, όταν εντελώς τυχαία σε έναν έλεγχο αντιντόπινγκ ενόψει ματς της Εθνικής ομάδα Αυστραλίας αποκαλύφθηκε ένας όγκος στα γεννητικά του όργανα.

Η Γουέστ Χαμ – έδωσε στον Ντίλαν Τομπίδη τελικά την ευκαιρία να αγωνιστεί φορώντας τη φανέλα της σε αγώνα κόντρα στη Γουίγκαν για το Λιγκ Καπ το Σεπτέμβρη του 2012- θα κρατήσει ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, στο ερχόμενο ματς κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.

«Ο Ντίλαν είχε κερδίσει τον σεβασμό όλων όσων τον γνώριζαν, για τις ευφυείς απόψεις του στο παιχνίδι και τον χαρακτήρα του που ξεπερνούσε τη ζωή», αναφέρει ανάμεσα σε άλλα ανακοίνωση των «σφυριών» που συνεχίζει «Ήταν ένας αγαπημένος γιος, ένας φοβερός αδερφός και ένα αξιοσέβαστο μέλος στην ομάδα. Είναι τεράστια απώλεια για όλους όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν».

Διαβάστε ποιος ο άτυχος 20χρονος Νίκος Μπαρδές που έχασε τη ζωή του σε ατύχημα με αγώνες Dragster στο Ελληνικό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.