Δημήτρης Μπαλτάκος: “Δεν ήθελα να αποφύγω το αυτόφωρο αλλά…”

Τι είπε ο γιος του Τάκη Μπαλτάκου, Δημήτρης Μπαλτάκος για την περιπέτεια και την επίθεση στη Χρυσή Αυγή;

Ένα τέλος στην ιστορία με τον άγριο ξυλοδαρμό προς τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, φάνηκε πως θέλησε να βάλει ο 26χρονος Δημήτρης Μπαλτάκος.

Όπως αποκάλυψαν στη Realnews, οι φίλοι του Δημήτρη Μπαλτάκου “Ο Δημήτρης όταν ήρθε αντιμέτωπος με τους βουλευτές και τα μέλη της Χ.Α. δεν είχε πολλές επιλογές. Μας είπε πως είχε να επιλέξει ανάμεσα στο να σκύψει το κεφάλι ή στο να κατευθυνθεί προς το μέρος τους, κάτι που θεώρησε πως ήταν πιο αντρίκεια συμπεριφορά”.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των φίλων του αξιωματικού των ΟΥΚ, Δημήτρη Μπαλτάκου, το περιστατικό με τη Χρυσή Αυγή κράτησε σχεδόν 15 δευτερόλεπτα, ενώ τόνισαν πως οι αστυνομικοί δεν τον συνέλαβαν καθώς, όταν έφθασαν στη Βουλή “εκείνος ήταν μόνος του από τη μια πλευρά και από την άλλη 20 χρυσαυγίτες”.

Αναφορικά με το γεγονός ότι απέφυγε το αυτόφωρο ο Δημήτρης Μπαλτάκος φέρεται να απάντησε στους φίλους του: «Δεν ήθελα να αποφύγω το αυτόφωρο, αλλά το τηλεοπτικό πανηγύρι που είχε στηθεί – είχε ήδη τραβήξει πολλά και η μάνα μου. Οι πράξεις μας δεν κρίνονται μόνο από το αποτέλεσμα, αλλά και από τα κίνητρά μας… Οι βατραχάνθρωποι, θέλω να πιστεύω ότι ξεχωρίζουν εξαιτίας των αξιών τις οποίες μαθαίνουν με πόνο στο σχολείο τους. Ο κώδικας τιμής βάση του οποίου εγώ εκπαιδεύτηκα, στην προκειμένη περίπτωση (της κίνησης Κασιδιάρη να δώσει το βίντεο) παραβιάστηκε κατάφωρα. Οφείλω να προστατεύσω τα χώματά μας, την ορθοδοξία, αλλά και τους ανθρώπους μου».

Διαβάστε ποια η σχέση του Δημήτρη Μπαλτάκου με τη Χρυσή Αυγή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.