Δημήτρης Ρίζος: η σπαρακτική παράκληση του εκδότη για τον γιο του

Ποια η παράκληση του γνωστού εκδότη, Δημήτρη Ρίζου για τον γιο του, Απόστολο;

Ένα σοβαρό τροχαίο, που παρολίγο να κοστίσει την ίδια του τη ζωή, είχε ο 33χρονος γιος του γνωστού εκδότη Δημήτρη Ρίζου, Απόστολος, ο οποίος τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται διασωληνωμένος στην εντατική.

Ο Απόστολος Ρίζος, γιος του Δημήτρη Ρίζου υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, ύστερα από τροχαίο ατύχημα, που είχε με τη μηχανή του. Τραγική ειρωνεία, είναι το κράνος που κρατούσε στα χέρια του, θεωρώντας πως για την κοντινή απόσταση που θα διένυε, θα του ήταν αχρείαστο.

Μετά το ατύχημα, ο Απόστολος Ρίζος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο κοντινότερο νοσοκομείο, όπου και έκανε επέμβαση με την οποία αφαιρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος του αιματώματος από τον εγκέφαλο, αλλά όπως σε κάθε παρόμοια κατάσταση, τα πρώτα 24ωρα είναι αρκετά κρίσιμα.

Τραγική φιγούρα στο νοσοκομείο είναι ο πατέρας του Απόστολου, Δημήτρης Ρίζος, ο οποίος βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, περιμένοντας τα νεότερα για την έκβαση της υγείας του γιου του, ενώ όπως ο ίδιος δήλωσε στην Espresso: «Το μόνο που κάνουμε είναι να προσευχόμαστε στον Θεό να βγει από το κώμα. Οι γιατροί μας έχουν πει ότι είναι δύσκολη η κατάσταση, αλλά εμείς ελπίζουμε».

Διαβάστε τι αποκάλυψε ο Δημήτρης Ρίζος για τον Κακλαμάνη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.