Δημοσκοπήσεις Δήμος Αθήνας: τι λέει το τελευταίο γκάλοπ της GPO

Τι λέει το τελευταίο γκάλοπ της GPO σχετικά με τις δημοσκοπήσεις για τον δήμο Αθήνας; Ποιος έχει προβάδισμα για τον δήμο Αθήνας;

Ο νυν Δήμαρχος Αθηναίων συγκεντρώνει ποσοστό 22,4% στην πρόθεση ψήφου στις δημοσκοπήσεις για τον δήμο Αθήνας, ο κ. Σπηλιωτόπουλος 13,6%, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται ο κ. Σακελλαρίδης (ΣΥΡΙΖΑ) με ποσοστό 12,5%. Σαφές προβάδισμα Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γ. Καμίνης έχει προβάδισμα στην πρόθεση ψήφου σε ό,τι αφορά το Δήμο της Αθήνας σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO.

Ο κ. Καμίνης στις δημοσκοπήσεις για τον δήμο Αθήνας συγκεντρώνει ποσοστό 22,4% στην πρόθεση ψήφου, ο κ. Σπηλιωτόπουλος 13,6%, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται ο κ. Σακελλαρίδης (ΣΥΡΙΖΑ) με ποσοστό 12,5%.

Ο κ. Κακλαμάνης στις δημοσκοπήσεις για τον δήμο Αθήνας συγκεντρώνει ποσοστό 11,8% και ο κ. Κασιδιάρης 9,0%.

Στο Δήμο Θεσσαλονίκης δημοσκοπήσεις για τον δήμο Αθήνας το ποσοστό του κ. Μπουτάρη στην πρόθεση ψήφου ανέρχεται στο 36,3%, του κ. Καλαφάτη στο 16,9% και του κ. Μηταφίδη στο 8,5%.

Σύμφωνα με τα ευρήματα που προέκυψαν από την δημοσκόπηση της GPO το 57% των πολιτών θεωρεί θετική εξέλιξη το πρωτογενές πλεόνασμα, ενώ το 61% χαρακτηρίζει θετική την απόφαση της κυβέρνησης να μοιράσει 500 εκατ. από το πλεόνασμα.

Δείτε γιατί ο Γιώργος Καμίνης για τον Δήμο Αθήνας έχει αρχίσει να ανησυχεί σχετικά με τις εκλογές και τι λένε για τον εκλογικό “εμφύλιο” οι δημοσκοπήσεις του Δήμου Αθήνας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.