Άγριο έγκλημα στη Γλυφάδα: ποιος ο δολοφόνος της άστεγης γυναίκας

Ποιος βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία της άστεγης γυναίκας στο πάρκο της Γλυφάδας;

Μυστήριο υπάρχει γύρω από τη δολοφονία της άτυχης, άστεγης γυναίκας, η οποία βρέθηκε νεκρή σε κεντρικό πάρκο της Γλυφάδας, την Κυριακή του Πάσχα.

Η 40χρονη άστεγη, βρέθηκε νεκρή στις 07:30 το πρωί της Κυριακής του Πάσχα, κατόπιν ενημέρωσης της αστυνομίας, από άλλους άστεγους, που βρίσκονται στην πλατεία της Γλυφάδας. Σύμφωνα με τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής, ο δράστης είχε πολτοποιήσει το κεφάλι της χρησιμοποιώντας μεγάλη πέτρα, ενώ ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα, πιθανόν από πέτρα, στο πρόσωπο, και προσδιόρισε χρονικά τη δολοφονία της, λίγες ώρες πριν από τον εντοπισμό της.

Όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί, η άτυχη γυναίκα “ήταν εκ πεποιθήσεως άστεγη τα τελευταία 15 χρόνια και λίγο νευρική», ενώ συνήθιζε να κοιμάται σε έναν χώρο στη 2η πλαζ Βούλας, αλλά τον τελευταίο 1,5 χρόνο κοιμόταν στο πάρκο της Πλατείας Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα.

Οι αστυνομικοί, που ερευνούν την υπόθεση δολοφονίας θεωρούν ως βασικούς υπόπτους για τον θάνατο της γυναίκας, κάποιους επίσης, άστεγους, οι οποίοι δεν προσήλθαν για κατάθεση, ενώ ταυτόχρονα εξαφανίστηκαν και από το πάρκο στη Γλυφάδα, όπου φιλοξενούνταν.

Όπως συνεχίζει η ανακοίνωση των αστυνομικών για το φονικό στη Γλυφάδα, η άστεγη γυναίκα δεν φαίνεται να αντιμετώπιζε προβλήματα με ναρκωτικά, ενώ λίγοι από τους άστεγους γνώριζαν τα στοιχεία ταυτότητάς της.

Στο στόχαστρο των αστυνομικών αρχών, φαίνεται πως βρίσκονται πλέον, οι άστεγοι της Γλυφάδας, οι οποίοι και αναζητούνται, προκειμένου να ρίξουν φως στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας.

Διαβάστε ποιος ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.