Κρήτη: ξύλο και συλλήψεις μπροστά από εκκλησία. Θείο δράμα

Τι ακριβώς συνέβη σε εκκλησία στην Κρήτη το βράδυ του επιτάφιου της Μεγάλης Παρασκευής; Τι ήταν η αιτία για τη συμπλοκή στο Ηράκλειο Κρήτης;

Τη Μεγάλη Παρασκευή, ένα περιστατικό ήρθε να ταράξει το κλίμα κατάνυξης που επικρατούσε σε εκκλησία του Ηρακλείου Kρήτης, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας.

Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά και δύο συμπολίτες κατέληξαν να «πιάνονται στα χέρια» στην εκκλησία στην Κρήτη. Αιτία βέβαια ήταν το γεγονός πως ο ένας εκ των δύο, είναι μπλεγμένος στα ναρκωτικά και εκείνη τη στιγμή, βρισκόταν σε κατάσταση ανάγκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην προσπάθεια του να εξασφαλίσει χρήματα, ενοχλούσε τους Ηρακλειώτες που είχαν σπεύσει να προσκυνήσουν τον Επιτάφιο στην εκκλησία στην Κρήτη. Και όχι μόνο αυτό, αλλά σε κάποιους ξεπέρασε τα όρια.

Για κακή του τύχη, ένα από τα πειράγματά του, έγινε σε έναν οξύθυμο πολίτη, ο οποίος τον χτύπησε. Το περιστατικό, αναστάτωσε τους παρευρισκόμενους της εκκλησίας στην Κρήτη, μέχρι που άνδρες της Αστυνομίας οι οποίοι έφτασαν στο σημείο, συνέλαβαν τον νεαρό και τον οδήγησαν στο Τμήμα.

Σημειώνεται ότι ο νεαρός πριν πάει στην Αγία Τριάδα, είχε κάνει τα ίδια και στον Άγιο Μηνά.

Δείτε πόσοι άνθρωποι τραυματίστηκαν στη Σαντορίνη από βαρελότο αυτοσχέδιο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.