Δημοσκόπηση-ανατροπή, ευρωεκλογές 2014: τρίτος ο ΣΥΡΙΖΑ, ποιο κόμμα τον “εκτόπισε”

Τι δείχνει η νέα ανατρεπτική δημοσκόπηση της Kapa Research για τις ευρωεκλογές 2014; Ποιο κόμμα κατάφερε να “διώξει” τον ΣΥΡΙΖΑ από τη δεύτερη θέση;

Νέα δημοσκόπηση, αυτήν τη φορά της Kapa Research, φαίνεται πως αλλάζει τελείως τη μέχρι τώρα εικόνα για τις ευρωεκλογές 2014, αφού όχι μόνο δεν δείχνει ντέρμπι μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αλλά εκτοπίζει την Αξιωματική Αντιπολίτευση από τη δεύτερη θέση.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα δεδομένα της νέας δημοσκόπησης για τις ευρωεκλογές 2014, Το Ποτάμι φαίνεται πως ανεβαίνει σημαντικά, αφού το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη είναι η αιτία, που στο νέο γκάλοπ ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται τρίτο κόμμα.

Το πρώτο σκέλος της δημοσκόπησης για τις ευρωεκλογές 2014 αφορούσε στην ερώτηση «μεταξύ ποιων κομμάτων είστε αναποφάσιστος/η” και οι απαντήσεις που δόθηκαν διαμόρφωσαν τα εξής ποσοστά:

ΝΔ 18%
ΣΥΡΙΖΑ 16,5%
Το Ποτάμι 15%
ΕΛΙΑ (ΠΑΣΟΚ) 9,8%
ΚΚΕ 8,3%
ΔΗΜΑΡ 6,8%
Χρυσή Αυγή 4,5%
ΑΝΕΛ 3,8%
Άλλο κόμμα 15%

Ωστόσο, το εντυπωσιακό της δημοσκόπησης για τις ευρωεκλογές 2014 φάνηκε στο ερώτημα “ποιο κόμμα θα ψηφίσετε τελικά”, δίνοντας τα εξής ποσοστά:

ΝΔ 15,3%
Το Ποτάμι 14,1%
ΣΥΡΙΖΑ 12,9%
ΕΛΙΑ (ΠΑΣΟΚ) 7,1%
ΑΝΕΛ 3,5%
ΚΚΕ 3,5%
Χρυσή Αυγή 3,5%,
ΔΗΜΑΡ 3,5%
Άλλο κόμμα 10,6%

Διαβάστε πόσοι προτίμησαν τον Θοδωρή Ζαγοράκη σε νέα δημοσκόπηση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.

13 Σχόλια

  1. στην ταξη του Τοτου η δασκαλα τους ζηταει να πουν μια προταση με το ρημα “μουλιαζω”
    λεει η Αννουλ…
    αχ συγνωμη δεν ειναι σελιδα με ανεκδοτα αυτη συγνωμη μπερδευτικα

  2. Και μόνο με το ένστικτο της αυτοσυντήρησης , έστω και την τελευταία στιγμή , οι λογικοί και προσγειωμένοι άνθρωποι θα μαυρίσουν τον Αλέξη και το τουρκόφιλο επιτελείο του.

  3. Από οτι φαίνεται το ευρημα αφορα μετρηση μεταξυ αναποφασιστων.Παρουσιαζεται ομως με τον συνηθη συστημικό τρόπο.Ο πνηγμενος απο τα μαλλια του πιανεται

  4. Ο ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ……..ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑΝ ΔΟΥΜΕ

  5. Kosta K., αυτην την ερώτηση κάνε στους ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, διότι αυτοί ευθύνονται για την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ και της Χ.Α. Μέχρι στιγμής σε σφάζουν οι λαθρομετανάστες που βρίσκονται εδώ με την ανοχή της εκάστοτε κυβέρνησης. Επίσης , μπορείς να κάνεις αυτήν την ερώτηση και στις οικογένειες όσων έχουν αυτοκτονήσει, βρίσκοντας σε οικονομικό αδιέξοδο. Ίσως έτσι θα μάθεις ποιός “σφάζει” ποιόν

  6. ΜΗΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΣ 25 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΔΟΥΝΕΣ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΟΣΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΣ 25 ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΜΕΙΟ.

  7. Εμας είναι όλοι πονοκεφαλος για διαφορετικούς λογους ο καθένας!!!!Από κει και περα σκουζουν τα κοροιδα και οι ..επιδοξοι βολεμένοι!!!

  8. π@π@ριές γραφουν για να μπει το ΠΑΣΟΚ στη βουλή και να μην ξεφτιλιστεί η ΝΔ !!!οι πονοκέφαλοι τους είναι δυο ΣΥΡΙΖΑ και χρυση αυγη!!!

  9. Στην Κρητη που καποτε το πασοκ ειχε 10-11 βουλευτες τωρα εχει 1 Ανθρωποι της Ν/Δ μου λεν δε θα ψηφισουν Ν/Δ οι ψηφοι θα πανε στον ΣΥΡΙΖΑ και ας δεν ειναι αριστεροι για να φιγουν πασοκ & Ν/Δ

  10. Μπράβο ρε Γιάννη, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Αυτό είναι ανατροπή! Οι μισέλληνες του ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση και οι ανεγκέφαλοι δήθεν πατριώτες, αξιωματική αντιπολίτευση. Δε μου λες, πότε το βλέπεις να αρχίσουμε να σφαζόμαστε μεταξύ μας, μέσα στο μήνα μετά τις εκλογές ή λιγάκι αργότερα;

  11. θα θέλανε κάποιοι πάρα πολύ να είναι αληθινά αυτά τα γκάλοπ αλλά δεν είναι.Η Ν.Δ. και το ΠΑ.ΣΟ.Κ συντρίβονται στις ευρωεκλογές ΣΥ.ΡΙΖ.Α και Χ.Α. είναι πάρα πολύ ψηλά.Ούτε ο άλλος με το σακίδιο είναι τρίτος όσο και να χτυπιέται το σύστημα για αυτόν.Άς το βάλουν όλοι καλά στο μυαλό τους ότι αυτές θα είναι οι εκλογές της ανατροπής.

  12. ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΣΑΚΚΙΔΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ . ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ……KAPA RESEARCH..??????…..

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines