Δημοσκόπηση, ευρωεκλογές 2014: ποιος υποψήφιος της ΝΔ πάει “σφαίρα”

Ποιος υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ βγαίνει πρωτος στις δημοσκοπήσεις; Σε ποια επίπεδα κυμαίνονται οι άλλες υποψηφιότητες για τις ευρωεκλογές 2014;

Πρώτος και με διαφορά φαίνεται -σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις για τις ευρωεκλογές 2014– ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, Σταύρος Ξαρχάκος, η εκλογή του οποίου φαίνεται σίγουρη.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του υποψηφίου με τη ΝΔ για τις ευρωεκλογές 2014 φέρεται να είναι η αναγνωρισιμότητά του και στην Περιφέρεια, στην οποία έχουν σοβαρό πρόβλημα οι περισσότεροι από τους άλλους υποψηφίους, όπως φανερώνουν οι δημοσκοπήσεις.

Από τις γυναίκες υποψήφιες της ΝΔ για τις ευρωεκλογές 2014 πρώτη βγαίνει η Μαρία Σπυράκη, ωστόσο η εκλογή της δεν είναι σίγουρη καθώς στο σύνολο καταλαμβάνει την έκτη θέση, ενώ από τις υπόλοιπες γυναίκες του ευρωψηφοδελτίου βγαίνουν μετά τη Μαρία Σπυράκη, οι Παναγιωτοπούλου και Ρίτα Πικρού-Μωραΐτη, εν αντιθέσει με τις Τζαβέλλα και Ράγιου, που στις δημοσκοπήσεις βγαίνουν σε πολύ χαμηλές θέσεις.

Αναφορικά με τους άνδρες υποψηφίους για τις ευρωεκλογές 2014, δεύτερος -σύμφωνα με τις μετρήσεις των δημοσκοπήσεων– έρχεται ο υποψήφιος της ΝΔ, Μανώλης Μαυρομμάτης, τρίτος ο Βασίλης Κορκίδης και τέταρτος ο Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Διαβάστε πώς βρέθηκε “στον πάτο” Το Ποτάμι σε νέα δημοσκόπηση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.