Ναταλία Γερμανού: οι νέες μπηχτές για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τι δήλωσε

Ποιες οι νέες δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Νέες αποκαλύψεις έκανε η γνωστή παρουσιάστρια, Ναταλία Γερμανού για την πάλαι ποτέ συνεργάτιδά της, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Real, η Ναταλία Γερμανού “Έχουμε να βρεθούμε καιρό, είναι απόλυτα φυσιολογικό να υπάρχει μια αμηχανία, αλλά τίποτα περισσότερο ή χειρότερο από αυτή την αμηχανία που σου λέω. Εννοείται πως, αν βρεθούμε κάπου πρόσωπο με πρόσωπο, θα μιλήσουμε κανονικά σαν φυσιολογικοί άνθρωποι. Φίλες, όπως λες, μπορεί να μην υπήρξαμε με την Κωνστανίνα Σπυροπούλου, αλλά βγάλαμε εις πέρας τη συνεργασία μας χωρίς να δημιουργήσουμε προβλήματα η μία στην άλλη”.

Ωστόσο, εκτός της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, υπήρξαν κατά καιρούς φήμες για κακή σχέση και με άλλες συμπαρουσιάστριες της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού, όπως με τη Σίσσυ Χρηστίδου και την Ευαγγελία Αραβανή για τις οποίες ανέφερε “Μόνο να γελώ μπορώ πλέον με αυτά! Και με τη Σίσσυ και με την Ευαγγελία είμαστε φίλες και κάναμε παρέα και εκτός εκπομπής, κοροϊδεύοντας πάρα πολύ όλα αυτά τα δημοσιεύματα που διαβάζαμε κατά καιρούς. Χρέωσέ μου ότι ελάττωμα θέλεις, αλλά δεν θα δεχτώ ποτέ να μου καταλογίσει κάποιος ότι έχω κόμπλεξ απέναντι σε γυναίκες που είναι νεότερες και ωραιότερες από εμένα”.

Διαβάστε τι δήλωσε η Ναταλία Γερμανού για την εγκυμοσύνη της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.