Γιάννης Τσιμιτσέλης: γιατί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο [φωτο]

Γιατί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης; Διαβάστε τι έγραψε στο προφίλ του στο Facebook ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

​Στο νοσοκομείο βρίσκεται γιορτινές μέρες ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος αναγκάστηκε να νοσηλευτεί, προκειμένου να κάνει αφαίρεση αμυγδαλών.

Ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης, μέσω των social media, ανέβασε φωτογραφίες από το κρεβάτι του πόνου όπου βρίσκεται ξαπλωμένος, απολαμβάνοντας τις φροντίδες του ιατρικού προσωπικού.

Όπως θα δείτε κι εσείς, παρά τον πόνο του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης όχι μόνο δεν έχασε το κέφι του, αλλά συνόδεψε τις «στιγμές» του στο νοσοκομείο, και με ένα χιουμοριστικό κειμενάκι, μέσω του οποίου… αποχαιρέτησε τις αμυγδαλές που έχασε:

«Περάσαμε μαζί 33 χρονια με τις χαρές μας με τις λύπες μας ,δεν σου αντί μίλησα ποτε ,σε άφησα να ξεσπας εσυ και η αδερφή σου στο κορμί μου οποτε θέλατε και γω έτρεμα σαν το ψάρι!Όλο το αλκοόλ και το τσιγάρο μαζί το μοιραστήκαμε και περνούσαμε καλα τη ζωή μας όμως ολα τα ωραία κάποτε τελειώνουν !!!!Καλο ταξίδι να εχεις αμυγδαλη μου φιλια στην αδερφή σου!»

Δείτε τι έγραψε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης:
5d3c400a819727c9dc21abbd34deed4a

Δείτε τις φωτογραφίες του Γιάννη Τσιμιτσέλη στο νοσοκομείο:

Διαβάστε τι δήλωσε για τον χωρισμό του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.