Έξαλλος ο Ηλίας Ψινάκης: γιατί “έφαγε” μήνυση από το Υπουργείο Πολιτισμού

Γιατί το Υπουργείο Πολιτισμού έκανε μήνυση στον Ηλία Ψινάκη; Τι συνέβη;

Μήνυση υπέβαλε το Υπουργείο Πολιτισμού στον γνωστό μάνατζερ και υποψήφιο δήμαρχο Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη, λόγω του ότι -όπως αποκάλυψε το govastileto.gr- εισήλθε για… φωτογράφιση στον αρχαιολογικό χώρο του Ιερού των Αιγύπτιων θεών στη θέση «Μπρεξίζα» ή «Μικρό Έλος» Νέας Μάκρης, δίχως την απαραίτητη άδεια του υπουργείου Πολιτισμού.

Ωστόσο, ο Ηλίας Ψινάκης θέλησε να απαντήσει και να δώσει τη δική του ερμηνεία για το περιστατικό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Όπως δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης:

“Φίλοι μου,
Υπάρχει μια μηνυτήρια αναφορά από την Αρχαιολογική υπηρεσία, η οποία προκύπτει από υπερβολική αντίδραση και είναι αβάσιμη και αδικαιολόγητη.
Ωστόσο με βοηθάει να πετύχω αυτό που ήθελα: Να μάθει ο ελληνικός λαός την ύπαρξη ενός τόσο σημαντικού μνημείου, όπως ο αιγυπτιακός ναός στη Μπρεξίζα, 35 χιλ. από την Πλατεία Συντάγματος. Προσπαθούν να έρθουν τουρίστες από όλο τον κόσμο και βλέπουν κάγκελα και χόρτα!
Αυτή η άθλια κατάσταση θα αλλάξει, όταν γίνω Δήμαρχος. Θα πάω σε όλους τους εγκαταλελειμμένους αρχαιολογικούς χώρους και ας μου κάνουν όσες μηνύσεις θέλουν! Όσο για τους υπευθύνους, αντί να σπαταλούν χρόνο σε κυνήγι μαγισσών, να κάτσουν να σκεφτούν και να μου προτείνουν τι πρέπει να γίνει, προκειμένου να αλλάξει η υπάρχουσα κατάσταση. Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση, με υγεία για όλους”.

Διαβάστε ποιος ο άγριος τσακωμός Ψινάκη-Ρουβά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.