J2US: ποια τραγουδίστρια-κόλαση εμφανίστηκε χωρίς εσώρουχο [φωτο]

Ποια τραγουδίστρια-κόλαση εμφανίστηκε χωρίς εσώρουχο στο J2US; Δείτε τη φωτογραφία.

Ανέβηκαν στη σκηνή και ερμήνευσαν το Breathless/Κόντρα η Courtney Parker και ο Μίνωας Θεοχάρης και κατάφεραν να καταπλήξουν τους πάντες στο J2US.

j2us-courtney-parkerΑυτό όμως που σίγουρα τους έκανε να μείνουν με το στόμα ανοιχτό είναι η αποκάλυψη της καλλίγραμμης τραγουδίστριας Courtney Parker, η οποία δεν έκανε μόνο μια «καυτή» εμφάνιση, αλλά και μια «καυτή» αποκάλυψη!

«Δεν φοράω τίποτα», είπε η Courtney Parker όταν τη ρώτησε η Ζέτα Μακρυπούλια αν φοράει τίποτα κάτω από τη φόρμα Lov!nk της Εριέττας Κούρκουλου.

Τη φόρμα αυτή την είχε συνδυάσει με ένα top Ourania Kay και ψηλοτάκουνες γόβες.

Η κριτική επιτροπή τους έκανε τις καλύτερες κριτικές και τους χάρισε 23 βαθμούς.

Ποια είναι η «μαύρη γαζέλα» του J2US

Η Courtney Parker, γεννημένη το 1985, είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια της ποπ που τα τελευταία χρόνια ζει στην Ελλάδα και πλαισιώνει μεγάλα ονόματα σε μεγάλες πίστες.

Έχει συνεργαστεί με τη Δέσποινα Βανδή, τον Αντώνη Ρέμο, την Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά.

Η ίδια είχε δηλώσει ότι καταλαβαίνει περισσότερα ελληνικά, από αυτά που μπορεί να μιλήσει, ενώ στο παρελθόν έχει συνεργαστεί ακόμα και με την Rihanna.

Οι γονείς της, Cassandra και Stan αν και από το εξωτερικό, την καμαρώνουν και στέκονται στο πλευρό της σε όλα της τα βήματα, ενώ όπως είχε ήδη αποκαλύψει καλεσμένη στο «Όλα τρέλα» η μητέρα της είναι ιερέας!

Εδώ και αρκετό καιρό είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή από το συγκρότημα “Melisses”, Χρήστο Μάστορα. Έχει πρωταγωνιστήσει – αν και αρχικά δεν ήθελε – και σε video clip του συντρόφου της. Η σκηνή που τους έδειχνε, μάλιστα, να μιλάνε και να είναι στο κρεβάτι είχε αποκαλύψει η τραγουδίστρια ότι είναι στιγμή από την καθημερινότητά τους!

Δείτε τι απάντησε η Κορομηλά σε Κωστάκη-Γιαννιά στο J2US.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.