J2US, Ράνια Κωστάκη-Γιώργος Γιαννιάς: “ξεκατίνιασμα” επί σκηνής [vid]

Τι συνέβη στη σκηνή του J2US; Γιατί τα “έβαλαν” με την κριτική επιτροπή, Ράνια Κωστάκη και Γιώργος Γιαννιάς; Δείτε το βίντεο.

Χαμός έγινε στο 3ο επεισόδιο του J2US, κατά το οποίο η παρουσιάστρια, Ζέτα Μακρυπούλια είχε και ρόλο διαμεσολαβητή ανάμεσα σε κριτές και διαγωνιζομένους. Αυτό, που ίως δεν κατάφερε να διαχειριστεί εξαιτίας της αμηχανίας, που επικράτησε, ήταν τα νεύρα του Γιώργου Γιαννιά για τη βαθμολογία, που συνέλεξε με την παρτενέρ του, Ράνια Κωστάκη.

Μάλιστα, λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η ραδιοφωνική παραγωγός, Ράνια Κωστάκη πήρε το μικρόφωνο και εξέφρασε την δυσαρέσκεια της από την βαθμολογία που της έδωσε η κριτική επιτροπή στο J2US. Χαρακτηριστικά είπε: «Εμείς μετά από την κριτική της επιτροπής και μόνο, όχι του κόσμου είχαμε αποφασίσει να φύγουμε, αλλά δεν θα το κάνουμε, θα μείνουμε εδώ», με τον Γιώργο Γιαννιά να συμπληρώνει: «Ήταν παράφορα άδικη η επιτροπή. Οπότε αποφασίσαμε από κοινού να μείνουμε! Από εδώ και πέρα η κριτική επιτροπή για εμάς δεν μετρά».

Και σα να μην έφτανε αυτό, τη στιγμή, που το ζευγάρι -μετά τις δηλώσεις του- πήρε ένα 14άρι από την κριτική επιτροπή, γεγονός, που έκανε τον Γιώργο Γιαννιά να γουρλώσει τα μάτια του, η Ράνια Κωστάκη ετοιμαζόταν να ζητήσει την τηλεφωνική στήριξη και βοήθεια του κοινού.

Και με αυτό -όπως φάνηκε- είχε πρόβλημα ο Γιώργος Γιαννιάς, ο οποίος δεν άφησε τη Ράνια Κωστάκη να αρθρώσει λέξη, λέγοντάς της «μην πεις τίποτα», παίρνοντας την και φεύγοντας από τα παρασκήνια του J2US και με τη Ζέτα Μακρυπούλια να δηλώνει, πως δεν περίμενε τέτοια συμπεριφορά.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις Ράνια Κωστάκη-Γιώργου Γιαννιά:

Διαβάστε ποια έδιωξαν από το J2US.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.