Δήλωση-βόμβα για J2US: “Με ανάγκασαν να φύγω. Έχω γίνει ρεζίλι”

Σε ποιον ανήκει αυτή η δήλωση; Ποια τα παράπονα για το J2US;

Συνεχίζεται -όχι και με τους καλύτερους οιωνούς- το show του Mega J2US, το οποίο δέχεται πυρά σχεδόν από όλες τις εκφάνσεις του καλλιτεχνικού χώρου.

Ωστόσο, αυτή τη φορά, η δήλωση-βόμβα δεν ειπώθηκε από κάποιον εξωγενή παράγοντα αλλά από γυναίκα, που συμμετείχε στη διεξαγωγή του J2US αλλά και εν γένει σε παρόμοια show του Μεγάλου καναλιού.

Εμφανώς δυσαρεστημένη με την πορεία του J2US αλλά και με την εταιρεία παραγωγής, η στυλίστρια του show αποκάλυψε τους λόγους, που αποχώρησε από το παιχνίδι αλλά και τη συμπεριφορά της εταιρείας προς τους διαγωνιζομένους.

tzinaΠρόκειται για τη γνωστή ενδυματολόγο, Τζίνα Περιμένη, η οποία μιλώντας για τους λόγους αποχώρησής της από το J2US δήλωσε “Έφυγα πριν γίνω ρεζίλι, αν δεν έχω γίνει ήδη με αυτήν τη κατάσταση. Με το Mega δεν έχω κανένα πρόβλημα, μιλάω αποκλειστικά για την εταιρεία παραγωγής. Δεν ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους σε κανένα επίπεδο. Καταρχάς οι καλλιτέχνες είναι δυσαρεστημένοι από την πρώτη στιγμή. Τους έχουν πεταμένους, δε τους προσέχει κανείς.Δε μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο στα 20 χρόνια που δουλεύω. Με ανάγκασαν να φύγω, λέγοντας ψέματα και δημιουργώντας μου τρομερό ψυχολογικό στρες”.

Ωστόσο, η Τζίνα Περιμένη προσέθσε “Κρίμα που ένα τόσο μεγάλο κανάλι κάνει μια τέτοια δουλειά που η εκτέλεση της είναι δραματικά χάλια, ζητώ δημόσια συγνώμη από το Mega, διότι με τόσες τρικλοποδιές δεν ανταποκρίθηκα όπως ήθελα και όπως επιβάλλουν η πείρα μου και το όνομα μου στις προσδοκίες τους. Ειλικρινά όμως δε φταίω”.

Διαβάστε τι δήλωσε η Θεοφανία Παπαθωμά για την αποχώρησή της από το J2US.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.