Just the 2 of us: έξαλλη με τον Ουγγαρέζο η Κορομηλά. Τι συνέβη στα καμαρίνια

Γιατί ήταν έξαλλη η Ρούλα Κορομηλά με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στο Just the 2 of us; Δείτε το βίντεο με το τι συνέβη στο Just the 2 of us.

​Το ότι η Ρούλα Κορομηλά παραλίγο να φύγει από την πρεμιέρα του Just The 2 Of Us εξαιτίας του παραδέχθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, αποκαλύπτοντας ένα περιστατικό που συνέβη στα καμαρίνια!

Όπως είπαν στο «Πρωινό Μou», η κριτής του Just The 2 Of Us παραλίγο να φύγει από το show, όταν στις πρόβες λίγο πριν την έναρξη του πρώτου live ρώτησε την παραγωγή ποιός θα την έβγαζε στη σκηνή και εκείνοι της απάντησαν ότι θα την συνόδευε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Μα αυτός φοράει ένα κουστούμι μωβ!», ήταν η απάντηση της Ρούλας, που έγινε έξαλλη καθώς έχει «αλλεργία» στο συγκεκριμένο χρώμα και, προφανώς, δεν είχε καταλάβει πως το κουστούμι του νεαρού παρουσιαστή ήταν μπλε στο Just The 2 Of Us!

Μάλιστα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραδέχθηκε πως όταν τον είδε στα καμαρίνια του Just The 2 Of Us του είπε «τι είναι αυτό;» κι εκείνος προσπάθησε να την καθησυχάσει, ενώ ο Πέτρος Κωστόπουλος θυμήθηκε πως παρόμοιο πρόβλημα με την Ρούλα είχε δημιουργηθεί στο «Greek Idol» με μία γραβάτα μωβ χρώματος που φορούσε εκείνος.

Το γιατί η Ρούλα δεν αντέχει το μωβ είναι αστικός μύθος, καθώς, μέχρι το 2000, οι σχέσεις της με το εν λόγω χρώμα ήταν μια χαρά, με την ίδια να το επιλέγει σε εμφανίσεις αλλά και σε αξεσουάρ της!

Δείτε το βίντεο με το τι συνέβη στο Just The 2 of us, εδώ.

Διαβάστε τις όλες εξελίξεις στο Just The tow of us.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.