Μάκης Χριστοδουλόπουλος: με ποιο κόμμα στις ευρωεκλογές 2014

Με ποιο κόμμα θα κατέβει στις ευρωεκλογές 2014 ο γνωστός τραγουδιστής Μάκης Χριστοδουλόπουλος; Δείτε πού θα συμπεριληφθεί στις Ευρωεκλογές 2014 το όνομα του Μάκη Χριστοδουλόπουλου.

Στις ευρωεκλογές 2014 κατεβαίνει, υποψήφιος με το κόμμα του Βύρωνα Πολύδωρα, ο τραγουδιστής Μάκης Χριστοδουλόπουλος.

Συγκεκριμένα, το όνομα του Μάκη Χριστοδουλόπουλου θα συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές 2014 της «Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό».

Ο Βύρων Πολύδωρας πρότεινε στον Μάκη Χριστοδουλόπουλο και εκείνος είπε το «ναι», θεωρώντας προφανώς ότι έκλεισε ο κύκλος των μαγαζιών της παραλίας και ανοίγει η αγορά των Βρυξελλών.

Στα 66 του, πλέον, ο ερμηνευτής του «προσκλητήριου» Μάκης Χριστοδουλόπουλος από την Αμαλιάδα, γυρίζει σελίδα στην καριέρα του.

Υπενθυμίζεται πως χθες Μεγάλη Δευτέρα, ο Βύρων Πολύδωρας και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ανακοίνωσαν και επισήμως τη συνεργασία τους εν όψει ευρωεκλογών 2014.

Ο κ. Πολύδωρας υπογράμμισε ότι η συνεργασία με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη συμβολίζει την πολιτική παιδεία της οργάνωσης κοινών προσπαθειών και συλλογικοτήτων, ενώ είπε ότι το κίνητρο της προσπάθειάς τους δεν είναι οι προσωπικές φιλοδοξίες. Χαρακτήρισε τον κ. Ψωμιάδη «ιστορική φυσιογνωμία της Νέας Δημοκρατίας», είπε ότι «αρετή για εμάς είναι η υπόθεση της συλλογικότητας, ειδικά σήμερα σε ένα κατακερματισμένο τοπίο» και κατέληξε λέγοντας ότι «πρώτο μας μέλημα είναι να έχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές, και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είναι βασικός συντελεστής αυτού του στόχου».

Από την πλευρά του, ο κ. Ψωμιάδης είπε ότι «η χώρα θέλει ενωμένη τη λαϊκή κεντροδεξιά, που αντιστέκεται στην ισοπέδωση της αξιοπρέπειας των πολιτών και του βιοτικού του επιπέδου» και κατέληξε: «Σηκώνω ψηλά τη σημαία της Ελλάδος μαζί με τον Βύρωνα Πολύδωρα, για μια μεγάλη κεντροδεξιά».

Ο Νίκος Νικολόπουλος τόνισε ότι η συνεργασία με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη θα δυναμώσει τον αγώνα που δίνει η “Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό” «για να σκοτώσουμε το κτήνος του μνημονίου».

Ο Χρήστος Ζώης χαρακτήρισε τον κ. Ψωμιάδη «ακατάπαυστο μαχητή», είπε ότι δεν πρόκειται για ένα άθροισμα προσωπικών φιλοδοξιών και προσέθεσε πως «μηδενίζουμε τις προσωπικές μας φιλοδοξίες για να υπηρετήσουμε έναν ανώτερο σκοπό, να βοηθήσουμε την πατρίδα μας».

Δείτε ποια τα ονόματα των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.