Ελένη Μενεγάκη: ποιο πρόβλημα την ταλαιπωρεί

Ποιο πρόβλημα ταλαιπωρεί την Ελένη Μενεγάκη και δεν μπορεί να κάνει δίαιτα; Διαβάστε τι αποκάλυψε στον διαιτολόγο της η Ελένη Μενεγάκη.

Την πείνα που νιώθει μετά τη γυμναστική περιέγραψε η Ελένη Μενεγάκη. Απευθυνόμενη στην καλεσμένη της, την κλινική διαιτολόγο- διατροφολόγο, της είπε:

«Πάντως εγώ να πω κάτι για το περπάτημα; Εμένα μου ανοίγει την όρεξη, άμα κουράζομαι. Δηλαδή και στη γυμναστική, που πρώτη φορά δοκίμασα να κάνω pilates, είναι τρομερό…την ώρα που έκανα μάθημα έλεγα στη γυμνάστρια “Δεν αντέχω, πεινάω! Αντί να μου κόβετε την όρεξη, μου την ανοίγετε χειρότερα”».

Λίγο μετά η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη πρόσθεσε: «Εξαρτάται τι ώρα κάνεις την άσκηση. Εγώ που κάνω το πρωί, δεν μπορώ να φάω πολύ πριν πάω στη γυμναστική. Δεν πεινάω την ώρα που ξυπνάω, πεινάω πιο μετά. Πεινάω πολύ μετά τη γυμναστική, ενώ χωρίς τη γυμναστική καλά το πάω».

Παρόλα αυτά η διαιτολόγος, επέμενε να μην παραλείπει το πρωινό της, με την Ελένη Μενεγάκη να απαντά: «Τι να φάω 8 η ώρα το πρωί; Τι να μου κάνει μια μπανάνα; Να τη φάω τη μπανάνα αλλά πάλι θα πεινάω μετά».

Στο τέλος, η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη εξομολογήθηκε: «Εμένα μου έχει μείνει απωθημένο από παιδάκι, που η μάνα μου έβαζε με το ζόρι να πίνω γάλα, που δεν το ήθελα…, μετά μου έμεινε μια απέχθεια το πρωί να βάζω κάτι στο στομάχι μου».

Δείτε το βίντεο με την Ελένη Μενεγάκη:

Δείτε γιατί η Ελένη Μενεγάκη κατσάδιασε τον αδερφό της on air.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.