Nέο εκρηκτικό ραντεβού Μενεγάκη-Λάτσιου. “Θα σε πατήσω κάτω…”

Ποιο το νέο επεισόδιο στο πολεμικό κλίμα ανάμεσα σε Μενεγάκη και Λάτσιο;

Ένα ραντεβού ανάμεσα σε Μενεγάκη-Λάτσιο που κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είχε μεγάλη ένταση, λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε κόλαση κι έπρεπε να παρέμβουν οι δικηγόροι… που σε ρόλο πυροσβέστη προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, πριν γίνει ο κακός χαμός…

Το «YES!» έχει όλο το παρασκήνιο αυτού του… ιστορικού ραντεβού ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και στον Γιάννη Λάτσιο, αλλά και της ματαίωση της εκδίκασης της αγωγής της βασίλισσας της ελληνικής τηλεόρασης εναντίον του πρώην συζύγου της.

Μία ματαίωση που για κάποιους σημαίνει πολλά, αλλά για τους περισσότερους μπορεί και να μην έχει καμία σημασία, αφού οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές και η «ανακωχή» κρέμεται από μια κλωστή.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στο κέντρο της Αθήνας.

Η Ελένη Μενεγάκη ήταν εκείνη που έριξε τις γέφυρες στην πλευρά του Γιάννη. Μάλιστα ήταν η τρίτη φορά που η πλευρά της παρουσιάστριας είχε χτυπήσει την πόρτα του Λάτσιου. Η Ελένη δεν ήθελε με τίποτα να βγει οτιδήποτε προς τα έξω για την προσωπική τους κόντρα, όμως δεν τα κατάφερε και αυτό την είχε τρομάξει πολύ.

Τις δύο πρώτες φορές η πόρτα του Λάτσιου ήταν ερμητικά κλειστή. Δεν πρέπει να ξεχνάμε την ατάκα που είχε πει η πλευρά του διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 κατά την εκδίκαση της αγωγής του ότι δηλαδή «έχουν εξαντληθεί όλα τα περιθώρια».

Όμως, τώρα πείστηκε από τους δικηγόρους του (έστω και με πολλή προσπάθεια) να συναντηθεί με την πλευρά της πρώην συζύγου του. Ίσως βέβαια να μέτρησε και η πρωτόδικη απόφαση στη δική του αγωγή, που λέγεται ότι τον δικαιώνει εν μέρει (ακόμη δεν έχει καθαρογραφεί).

«Γιατί συναντηθήκαμε;»

Πριν από δεκαπέντε περίπου μέρες λοιπόν κλείστηκε το μεγάλο ραντεβού. Γιάννης και Ελένη έπειτα από πολύ μεγάλο διάστημα ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο και το κλίμα στην αρχή ήταν εκρηκτικό. Και οι δύο ήταν ανυποχώρητοι στις θέσεις τους, αφού από τη μία ο Λάτσιος έλεγε ότι αν δικαιωθεί εν μέρει, θα κάνει έφεση για να διεκδικήσει εκ νέου όλο το ποσό που απαιτεί, δηλαδή 1.600.000 ευρώ, και από την άλλη η Μενεγάκη ότι δεν πρόκειται να του δώσει τίποτα. Λογικό ήταν να έρθει και η έκρηξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 ετοιμάστηκε να αποχωρήσει από το ραντεβού. «Δεν κατάλαβα γιατί συναντηθήκαμε σήμερα. Πάλι τα ίδια θα λέμε;» είπε και σηκώθηκε να φύγει. Το ίδιο πήγε να κάνει και η Ελένη λέγοντας ότι «με αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να γίνει καμία κουβέντα».

Το ραντεβού είχε εξελιχθεί σε… κόλαση με τις μπηχτές και τα καρφιά να δίνουν και να παίρνουν και τότε ανέλαβαν δράση οι δικηγόροι τους.

Με τα χίλια ζόρια τους ηρέμησαν και ξεκίνησαν την κουβέντα μήπως βρεθεί κάποια εξωδικαστική λύση, αφού η συνέχεια του δικαστικού θρίλερ με όλες τις αποκαλύψεις για την κοινή τους ζωή μόνο κακό έχει κάνει σε αυτούς και τα παιδιά τους.

Η αλήθεια για τη ματαίωση

Μενεγάκη και Λάτσιος αποφάσισαν να ξανακαθίσουν στο τραπέζι και ξεκίνησαν πλέον οι συζητήσεις μήπως βρεθεί λύση μακριά από τις αίθουσες των δικαστηρίων. «Αυτό έπρεπε να γίνει από την αρχή» λένε όσοι γνωρίζουν καλά και τους δύο, όμως τα πράγματα δεν ήταν και εξακολουθούν να μην είναι τόσο απλά, αφού «είναι πολλά τα λεφτά».

Ως πρώτη ένδειξη καλής θέλησης αποφάσισαν να μην παραστεί καμία πλευρά στην εκδίκαση της αγωγής της Ελένης κατά του Γιάννη στις 31 Μαρτίου. Η υπόθεση ματαιώθηκε, αλλά αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, αφού αν δεν βρεθεί λύση, η Μενεγάκη έχει το δικαίωμα να την επαναφέρει στο δικαστήριο σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Από την άλλη και οι δύο έχουν το δικαίωμα έφεσης όταν καθαρογραφεί η απόφαση για την αγωγή του Λάτσιου κατά της Ελένης. Συνεπώς όλα παραμένουν ρευστά!

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και στις αρχές του 2013 οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει για την υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού, όμως, όπως ανέφερε στην αγωγή του ο Λάτσιος, η πρώην σύζυγός του την τελευταία μέρα έκανε πίσω και είπε ότι δεν το υπογράφει, με αποτέλεσμα η υπόθεσή τους να οδηγηθεί τελικά στις δικαστικές αίθουσες.

Η πλευρά του διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 είναι ιδιαίτερα επιφυλακτική έπειτα από αυτή την εξέλιξη και είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Λάτσιου φεύγοντας από το ραντεβού:

«Εγώ έκανα την κίνηση καλής θέλησης. Τώρα είναι η σειρά σου. Αν κάνεις πάλι τα ίδια, τότε να ξέρεις ότι θα σε πατήσω κάτω!»

Διαβάστε ποιο το παρασκήνιο του πολέμου ανάμεσα σε Λάτσιο-Μενεγάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.