Το σχόλιο της Μενεγάκη που εξόργισε τη… νονά Μπαλατσινού [video]

Ποιο σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη εξόργισε την Τζένη Μπαλατσινού; Τι ειπώθηκε για την κόρη της Μενεγάκη και βαφτιστήρα της οικοδέσποινας του Πρωινού; Δείτε το βίντεο.

Κι εκεί, που όλα έδειχναν πως οι σχέσεις των δύο κουμπάρων, Ελένης Μενεγάκη και Τζένης Μπαλατσινού, αποκαταστάθηκαν, ένα σχόλιο της αυθόρμητης παρουσιάστριας για την κόρη της, έγινε αντικείμενο σχολίων στο Πρωινό mou.

Αφορμή στάθηκε το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για την κόρη της αλλά και τα στοιχεία, που έχει πάρει από τη νονά της, Τζένη Μπαλατσινού “Έχει πάρει και τον τσαμπουκά της νονάς της, και το “είμαι όμορφη”; Να βάλω αυτό το ρούχο; Όχι αυτό. Είναι βλακεία! Θα βάλω το άλλο! Και είναι 6! Φαντάσου στα 16!”.

Το θέμα αναπαράχθηκε στο Πρωινό με την Τζένη Μπαλατσινού να κρατιέται, προκειμένου να μην αντιδράσει στα λεγόμενα της Ελένης Μενεγάκη, ενώ το ύφος της μαρτύρησε τα όσα ήθελε να πει.

Βέβαια, δεν ίσχυσε το ίδιο και για τον εκρηκτικό Πέτρο Κωστόπουλο, ο οποίος στην προσπάθειά του να αποκαταστήσει τη φήμη της Τζένης Μπαλατσινού, δήλωσε “Το είπε δυο φορές, τσαμπουκαλίκι και μετά τσαμπουκά. Εσείς ξέρετε πολύ καλά, όπως ξέρει και όλη η Ελλάδα, ότι η Τζένη είναι ένας πάρα πολύ ήρεμος και ήσυχος άνθρωπος και εγώ ένας Κούρδος και βάρβαρος. Ευτυχώς δεν βάπτισα εγώ το παιδί της Ελένης Μενεγάκη, γιατί τώρα θα είχε πάρει τα τσεκούρια! Ενώ άμα έκανα τσάκρα θα ήμουν καλός”.

Δείτε το βίντεο με την αντίδραση της Μπαλατσινού στο σχόλιο της Μενεγάκη:

Διαβάστε τι ζήτησε ο Τάκης Τσουκαλάς από την Μπαλατσινού.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.