Τραγική τροπή στην υπόθεση Μαντλίν: θύμα σεξουαλικού εγκληματία η μικρή

Ποιες οι εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν; Τι μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα;

Επτά χρόνια μετά την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν και ενώ οι έρευνες για την ανεύρεσή της συνεχίζονται, μια τραγική εξέλιξη αλλάζει το κλίμα.

Σύμφωνα με τη βρετανική αστυνομία και όπως μετέδωσαν τα βρετανικά μέσα, η μικρή Μαντλίν ήταν ένα από τα θύματα μιας σειράς σεξουαλικών επιθέσεων, που δέχθηκαν παιδιά από την Βρετανία στην Πορτογαλία, οι οποίες διαπράχθηκαν από έναν μόνο εγκληματία την εποχή που εξαφανίστηκε.

Μια νέα επίθεση σε βάρος 10χρονου κοριτσιού στο Πράια Ντα Λουζ, από όπου και απήχθη η μικρή Μαντλίν, έκαναν τους ερευνητές να δηλώσουν πως “Η επίθεση αυτή μας στρέφει τώρα στο θέρετρο και βεβαίως είναι πολύ σημαντική όσον αφορά την έρευνα για την εξαφάνιση της Μαντλίν. Υπάρχουν στοιχεία σε αυτά τα νέα εγκλήματα που μας δημιουργούν απολύτως την βεβαιότητα ότι εντάσσονται στο πλαίσιο μιας σειράς επιθέσεων. Ψάχνουμε για έναν δράστη”.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με την πορτογαλική αστυνομία Νο1 ύποπτοι για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν Μακάν θεωρούνταν οι γονείς της αλλά το 2008 απηλλάγησαν από τις κατηγορίες λόγω έλλειψης στοιχείων.

Διαβάστε γιατί ψάχνουν τη μικρή Μαντλίν στην Κρήτη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.