Μικρός Νικόλας, Καρντάσιανς: ποιος ο ράπερ από την Ηλεία που σαρώνει [video]

Δείτε τον μικρό Νικόλα ράπερ από τη Ζαχάρω με τους χιλιάδες θαυμαστές, ενώ βρισκόταν καλεσμένος στην εκπομπή Καρντάσιανς του ANT1.

Καλεσμένος της εκπομπής Καρντάσιανς βρισκόταν απόψε ο μικρός Νικόλας ράπερ.

Ο δημοφιλής μικρός Νικόλας ράπερ από τα Ροδινά της Ζαχάρως, που πλέον είναι φοιτητής στο ΤΕΙ Μεσολογγίου, είχε εμφανιστεί και πριν δυο χρόνια στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «Όμορφος Κόσμος» όταν ο τελευταίος είχε αφιερώσει μια ολόκληρη εκπομπή στην Ηλεία…

Ως παρουσιαστής του «Καρντάσιανς» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν ξέχασε τον μικρό φίλο του ράπερ Νικόλα και τον κάλεσε στην Αθήνα ως καλεσμένο της εκπομπής που θα μεταδοθεί το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com ο μικρός Νικόλας ράπερ μίλησε για το πώς αισθάνθηκε όταν το κλιπ που ανέβασε λίγα χρόνια πριν στο youtube είχε 3 εκατομμύρια views και έγινε γνωστός πέρα από τα στενά όρια του χωριού του.

Ο μικρός Νικόλας ράπερ μίλησε επίσης για το όνειρό του να συνεχίσει σε πιο επαγγελματικό επίπεδο την ενασχόλησή του με τη ραπ μουσική περισσότερα αύριο το βράδυ στις 11.15 στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Ο μικρός Νικόλας ράπερ από τη Ζαχάρω (Πύργος Ηλείας) είναι ένας ράπερ που τα έχει όλα. Έχει στυλ ,flow,ανάποδα φορεμένο καπέλο, μουσική παραγωγή, βίντεο κλιπ και ένα παρουσιαστικό που σε αφήνει άναυδο. Το καλοκαίρι του 2010 όταν έβγαλε το τραγούδι η ελληνική hip-hop σκηνή ,και όχι μόνο, σείστηκε.

Οι στίχοι του μικρού Νικόλα ράπερ είναι βγαλμένοι απο τη σκληρή πραγματικότητα στη οποία μπορεί να ζει ένας ράπερ στην Ελλάδα και για αυτο είναι τοσο απόλυτοι, μιλάνε και βρίζουνε ευθέως οτι απασχόλει το καλλιτέχνη τη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής του. Το Νόμιζες πως τα είδες όλα ηταν απλά ενα τραγούδι απο τα 14 (μαζί με το intro και το outro) που κυκλοφόρησαν στο άλμπουμ Η Επιστροφή. Θα φριξει το σκυλί. Οι κακιές γλώσσες λένε οτι το σκυλί μετά την επαναλαμβανόμενη έκθεση στα τραγούδια του Νικόλα έφριξε στα αλήθεια.

Το βιντεο κλιπ του μικρού Νικόλα ράπερ έχει φτάσει τις 1,5 εκατομμύρια προβολές στο youtube και καταλαβαίνετε οτι όχι μόνο οι απανταχού χιπ χοπερς ανά την Ελλάδα αλλά και άτομα που έχουν άλλα μουσικά ακούσματα αγκάλιασαν αυτό το παιδί. Δεν υπάρχει Ελληνικό νοικοκυριό που έστω και ένα μελος της να μη ξέρει το Μικρό Νικόλα. Το βιντεο κλιπ του Νόμιζες πως τα είδες όλα τα έχει ΟΛΑ. Έχει μηχανές, μινι βαν, σούζες, διάβασμα εξω απο ενα λαογραφικό μουσείο και είναι άψογα σκηνοθετημένο. Προσωπικά δε θα με εξέπληττε στο τέλος του να έβλεπα και κανα 2 transformers να παλέυουν στο background αλλα μάλλον οι δημιουργοί ήθελαν να το κρατήσουν σε ανθρώπινα πλαίσια.

Όπως για κάθε gangsta ράπερ που σέβεται τον εαυτό του έτσι και για τον μικρό Νικόλα ράπερ κυκλοφόρησαν φήμες ότι είναι νεκρός. Όμως, σχεδόν 1 χρονο μετα τη τεράστια επιτυχία του ο μικρός Νικόλας ράπερ έκανε και δέυτερη δουλειά και οι κακές φήμες διαψεύστηκαν.

Δείτε ένα βίντεο με πρόσφατη εμφάνιση του μικρού Νικόλα ράπερ :

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.