#

Δημήτρης Μπαλτάκος: ποιος είναι ο γιος του Τάκη Μπαλτάκου

Ποια είναι η ενδιαφέρουσα πορεία και καριέρα του γιου του Τάκη Μπαλτάκου, Δημήτρη σύμφωνα με πληροφορίες που έφερε στο φως δημοσίευμα;

Ενώ αναζητείται ακόμη για να περάσει ναυτοδικείο μετά τη χθεσινή επίθεση του σε χρυσαυγίτες βουλευτές στη Βουλή, τα Νέα σήμερα αναφέρουν λεπτομέρειες για την ενδιαφέρουσα πορεία και καριέρα του υιού του Τάκη Μπαλτάκου, Δημήτρη Μπαλτάκου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο διορισμός του Δημήτρη Μπαλτάκου στο Λιμενικό Σώμα –από το οποίο τέθηκε σε διαθεσιμότητα χθες μετά το επεισόδιο-έγινε σύμφωνα με καταγγελίες με τη βοήθεια του πατέρα του πριν από έξι μήνες.

Ο Δημήτρης Μπαλτάκος αποφοίτησε από το «σχολείο» της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών και πριν από 6 μήνες τοποθετήθηκε στο Λιμενικό Σώμα και στην Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών κατά παράκαμψη της υποχρεωτικής παραμονής στη μεθόριο για τρία χρόνια.

Η τοποθέτηση του Δημήτρη Μπαλτάκου όμως και στο Λιμενικό έγινε με τη βοήθεια του πατρός, όπως έχει καταγγελθεί, καθώς δεν είχε καταφέρει στον γραπτό διαγωνισμό για την πρόσληψη σημαιοφόρων να περάσει τη βάση στο μάθημα του Διοικητικού Δικαίου

(Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ο Δημήτρης Μπαλτάκος χρειάστηκε να αναβαθμολογηθεί το γραπτό τρεις φορές προκειμένου να πάρει τη βάση που είναι το 10 και να περάσει).

Ο νεαρός Δημήτρης Μπαλτάκος είναι πτυχιούχος του Πολιτικού Τμήματος της Νομικής και είχε όνειρο να γίνει βατραχάνθρωπος.

Δείτε τι είπε ο κουμπάρος του Τάκη Μπαλτάκου, Πάνος Καμμένος, ποιες οι νέες δικαιολογίες που έδωσε ο Τάκης Μπαλτάκος για Κασιδιάρη και ποια τα αιχμηρά σχόλια στο twitter για Τάκη Μπαλτάκο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!