Μπρούσκο: ποιο τραγικό δυστύχημα συγκλονίζει. Εξελίξεις

Ποιο είναι το τραγικό δυστύχημα που συγκλονίζει στο Μπρούσκο; Διαβάστε ποιες θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά Μπρούσκο.

Στο Μπρούσκο, ο χρόνος κυλά και οι ζωές όλων μπαίνουν σε περίεργα μονοπάτια, καθώς νέα σκοτεινά μυστικά έρχονται στην επιφάνεια.

Η Δήμητρα μαθαίνει από τη Χριστίνα ότι είναι έγκυος και γίνεται έξαλλη. Βέβαια ο Νεκτάριος επιμένει ότι το παιδί δεν είναι δικό του. Έτσι, η Δήμητρα, αν και τα έχει ξαναβρεί με τον πρώην της, δεν επιστρέφει επισήμως κοντά του μέχρι τη γέννα και συγκεκριμένα μέχρι να γίνει τεστ DΝΑ. Όμως η συνεχής απόρριψη έχει πια θολώσει το μυαλό της Χριστίνας. Εισβάλλει στο αυτοκίνητο του Νεκτάριου και οι δυο τους τσακώνονται άγρια. Ο νεαρός άντρας χάνει τελικά τον έλεγχο και τρακάρουν. Το ατύχημα οδηγεί σε τραγωδία Συγκινητική επανασύνδεση.

Στο μεταξύ στο Μπρούσκο, η στιγμή που ο Νεκτάριος συναντά τον αδερφό του Πάτροκλο έρχεται. Οι δυο τους αναπτύσσουν αμέσως μια ζεστή σχέση. Αυτή που ξαφνιάζει με την αντίδραση της είναι η γιαγιά Αδριανή, η οποία φορτίζεται υπερβολικά όταν τον βλέπει και γίνεται φανερό πως κάτι κρύβει.

Σύντομα στο Μπρούσκο, η αποκάλυψη του Πάτροκλου ότι η μητέρα του, η Χέλγκα, υπήρξε παντρεμένη με τον Διαμαντή σοκάρει τον Ματθαίο και τον Αχιλλέα. Η μυστηριώδης Αυστριακή, την οποία όλοι θεωρούν νεκρή, είχε παράλληλα παράνομη σχέση για ένα διάστημα με τον πατέρα των δύο αντρών, γεγονός που παραλίγο να διαλύσει τη φιλία του με τον Διαμαντή. Αχιλλέας και Ματθαίος πιέζουν τη γιαγιά να μιλήσει ανοιχτά… Σιγά σιγά ο Πάτροκλος μπαίνει στην οικογένεια.

Είναι θετικός χαρακτήρας, αν και έχει κάποια σκοτεινά σημεία. Υιοθετήθηκε από Έλληνες μετανάστες, που τελικά τον παράτησαν σε ίδρυμα όταν ήταν επτά ετών. Πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια, αφού είχε κακοποιηθεί από τους θετούς γονείς του, γι’ αυτό σιχαίνεται όσους ασκούν βία σε γυναίκες και παιδιά. Δένεται αμέσως με την ανιψιά του τη Μαρίνα (Χριστίνα Άδωνη), αλλά και τη Δήμητρα, όμως ο Αχιλλέας δεν τον συμπαθεί. Ζηλεύει που διεκδικεί την αγάπη του Νεκτάριου.

Επανεμφάνιση – σοκ στο Μπρούσκο:

Σαν βόμβα σκάει ότι ο εξαφανισμένος πατέρας του Σήφη και της Αναστασίας, ο Παύλος Γιαννακάκης, διεκδικεί το οινοποιείο και, όπως φαίνεται, έχει κάθε δικαίωμα, αφού είναι… δικό του! Τα δύο αδέρφια οργίζονται ακόμα περισσότερο μαζί του και απορούν με τις κινήσεις του. Εξάλλου η μητέρα τους, την οποία ο Παύλος κάποτε άφησε για μιαν άλλη γυναίκα, τα «πότισε» με μίσος εναντίον του, αν και εκείνος πάντα ήθελε να είναι κοντά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος ήρωας θα ενταχθεί στο καστ, αν όλα πάνε καλά, την ερχόμενη σεζόν. Την ίδια ώρα, η Μελίνα πηγαίνει στην Κύπρο. Ο Αχιλλέας κάνει προσπάθειες να την προσεγγίσει ξανά. Εκείνη αρ-χικά δείχνει πληγωμένη, λόγω της υπόθεσης με την Αλεξία όμως δεν θα αργήσουν να επανασυνδεθούν.

Διαβάστε τις τελευταίες εξελίξεις στο Μπρούσκο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.