Νότια Κορέα ναυάγιο: ανασύρθηκαν οι σοροί των παιδιών από τον “υγρό τάφο”. Θρήνος

Ανασύρθηκαν οι σοροί των παιδιών από το ναυάγιο στη Νότια Κορέα. Παγκόσμιος θρήνος.

Συγκλονισμένη η παγκόσμια κοινή γνώμη παρακολουθεί την τραγωδία του ναυαγίου στη Νότια Κορέα, η οποία στάθηκε καθοριστική για δεκάδες μαθητές, που έχασαν τη ζωή τους μετά τη βύθιση του πλοίου.

Ανασύρθηκαν σταδιακά οι σοροί δεκάδων παιδιών από τη θάλασσα, όπου σημείωθηκε το ναυάγιο στη Νότια Κορέα, ενώ οι κραυγές πόνου και τα δάκρυα απόγνωσης από τους συγγενείς των αδικοχαμένων μαθητών ραγίζουν καρδιές.

Ήδη από το Μεγάλο Σάββατο, οι δύτες ξεκίνησαν τη διαδικασία ανάσυρσης των σορών, με τους αστυνομικούς να τις παραλαμβάνουν από την ακτή, μη μπορώντας να πιστέψουν την ανείπωτη τραγωδία, που σημειώθηκε στη Νότια Κορέα.

Το συγκλονιστικό είναι, πως οι γονείς μαζεμένοι στο μέρος, όπου έγινε το ναυάγιο στη Νότια Κορέα, πλησιάζουν τις σορούς φωνάζοντας «Ξύπνα! Ξύπνα, σε παρακαλώ!».

Σημειώνεται, πως από το τραγικό ναυάγιο, που σημειώθηκε την Τετάρτη, καταγράφηκαν μέχρι στιγμής 56 νεκροί, ενώ αγνοούνται ακόμη 250, για τους οποίους γίνονται συστηματικές έρευνες από τις αρχές της Νότιας Κορέας.

Διαβάστε γιατί συνελήφθη ο καπετάνιος του πλοίου, πώς αυτοκτόνησε καθηγητής που σώθηκε από το ναυάγιο και ποια τα μηνύματα των παιδιών μέσα από το μοιραίο πλοίο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.