ΝΕΡΙΤ: ποια τα προσωρινά αποτελέσματα προσλήψεων. Πίνακας

Ποια τα προσωρινά αποτελέσματα των προσλήψεων από τη ΝΕΡΙΤ; Δείτε τον πίνακα.

Τα προσωρινά αποτελέσματα για τις επερχόμενες προσλήψεις ανακοίνωσε η ΝΕΡΙΤ, όπως εξέδωσε ο ΑΣΕΠ.

Τα αναρτηθέντα αποτελέσματα αφορούν στην πλήρωση 64 θέσεων προσωπικού δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (ΔΕ) και 5 θέσεων προσωπικού υποχρεωτικής εκπαίδευσης (ΥΕ), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στη ΝΕΡΙΤ ΑΕ.

Σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι της ΝΕΡΙΤ εμφανίζονται στα αποτελέσματα με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode), σε συνδυασμό με τον αριθμό ταυτότητας. Οι υποψήφιοι που απέστειλαν έντυπες αιτήσεις χωρίς να έχουν υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση αποκλείονται της διαδικασίας και εμφανίζονται σε ξεχωριστό πίνακα μόνο με τον αριθμό ταυτότητας.

Σημειώνεται, πως το αποτελέσματα των κατηγοριών πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης της προκήρυξης 1Κ/2014 της ΝΕΡΙΤ θα εκδοθούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ οι οριστικοί πίνακες διοριστέων θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από σήμερα 9 Απριλίου έως και την πάροδο της 22ας Απριλίου 2014.

Δείτε τον πίνακα με τα προσωρινά αποτελέσματα της ΝΕΡΙΤ πατώντας κλικ εδώ.

Διαβάστε ποια τα ονόματα των επιτυχόντων της ΝΕΡΙΤ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.