Σοκ στο NBA: βρέθηκε ντοπαρισμένος ο Έλληνας Νικ Καλάθης

Ποια θα είναι η ποινή του Νικ Καλάθη που βρέθηκε ντοπαρισμένος και θα χάσει όλους τους αγώνες των play-off του NBA; Τι ουσία ανιχνεύτηκε στον Νίκ Καλάθη;

H ουσία ταμοξιφαίνη ανιχνεύτηκε στον γκαρντ των Μέμφις Γκρίζλις, Νικ Καλάθη, και θα χάσει όλους τους αγώνες των play-off του NBA, καθώς αναμένεται να τιμωρηθεί με 20 αγωνιστικές, ενώ η ποινή του θα συνεχιστεί και στην επόμενη σεζόν. Τις επόμενες ώρες θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση από την αμερικάνικη Λίγκα.

Ο 25χρονος αθλητής Νικ Καλάθης φέρεται να έκανε χρήση συμπληρώματος διατροφής. «Δεν υπήρχε πρόθεση, ούτε απέκτησε πλεονέκτημα με αυτόν τρόπο», ανέφερε πηγή στο yahoo sports που αποκάλυψε το θέμα. Η συγκεκριμένη ουσία είναι στις απαγορευμένες, διότι μειώνει τις παρενέργειες της χρήσης στεροειδών και αυξάνει την παραγωγή τεστοστερόνης.

Ο Νικ Καλάθης τη φετινή σεζόν έχει μέσο όρο 4,9 πόντους και 2,9 ασίστ.

Σημειώνεται πως η συγκεκριμένη ποινή δεν στερεί στον Νικ Καλάθη τη συμμετοχή στις υποχρεώσεις της Εθνικής. Για παράδειγμα την περασμένη σεζόν ο Χέντο Τούρκογλου είχε τιμωρηθεί με ανάλογη ποινή όταν έπαιζε στο Ορλάντο και ενίσχυσε κανονικά την Τουρκία στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

Δείτε ποιος πασίγνωστος τενίστας βρέθηκε ντοπαρισμένος και ποια η ποινή του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.