Νίκος Ευαγγελάτος: γιατί έφυγε από το ΣΚΑΙ. Ποιος ο αντικαταστάτης

Ποιος είναι ο αντικαταστάτης του Νίκου Ευαγγελάτου στο ΣΚΑΙ; Διαβάστε ποια εκπομπή θα πάρει τη θέση του Νίκου Ευαγγελάτου.

Χωρίζουν οι δρόμοι του Νίκου Ευαγγελάτου με τον ΣΚΑΪ.

Σε “διαζύγιο” κατέληξαν ο Νίκος Ευαγγελάτος και η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Μετά από μήνες τεταμένων σχέσεων ανάμεσα στο δημοσιογράφο και τη διοίκηση του σταθμού, παίχτηκε σήμερα η τελευταία πράξη μιας δύσκολης συμβίωσης με την απόφαση για διαζύγιο ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού αναφέρει «Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο. Η διοίκηση του σταθμού τον ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία».

Σύμφωνα με τα blogs, ο δημοσιογράφος Νίκος Ευαγγελάτος ενημερώθηκε από τον διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης Σταμάτη Μαλέλη ότι από τη Δευτέρα 28 Απριλίου, το δίωρο ενημερωτικό μαγκαζίνο που παρουσιάζει μειώνεται κατά μια ώρα καθώς στις 7 θα μεταδίδεται άλλη πολιτική εκπομπή με προεκλογικό περιεχόμενο.

Οπως ήταν φυσικό και με δεδομένο ότι είχαν προηγηθεί άλλες ρήξεις για την ώρα μετάδοσης της εκπομπής του, ο Νίκος Ευαγγελάτος φέρεται να αντέδρασε θεωρώντας άδεισμα την αντικατάσταση μιας πολιτικής εκπομπής όπως η δική του από μία άλλη ιδίου περιεχομένου και όπως λέγεται, εξωθήθηκε εμμέσως πλην σαφώς στην έξοδο από το Φάληρο.

Από το κανάλι δεν υπάρχει ακόμα επίσημη τοποθέτηση για το «διαζύγιο» με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ωστόσο, θεωρείται βέβαιο ότι η τελευταία του εμφάνιση στον ΣΚΑΙ θα είναι η αυριανή. Πληροφορίες τέλος αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται ο δημοσιογράφος να εμφανιστεί άμεσα στο πρόγραμμα άλλου τηλεοπτικού σταθμού.

Από την επόμενη Δευτέρα, ο Σπύρος Μάλης θα παρουσιάζει μια διώρη απογευματινή εκπομπή, προεκλογικού χαρακτήρα.

Διαβάστε τι είπε ο Νίκος Ευαγγελάτος για τη νέα του εκπομπή στο ΣΚΑΙ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.