Σάλος με πασίγνωστο νοσοκομείο: ποια διοικήτρια χωρίς πτυχίο

Σε ποιο γνωστό νοσοκομείο βρέθηκε η διοικήτρια χωρίς πτυχίο; Τι συμβαίνει με τον διορισμό της;

Σάλος έχει ξεσπάσει με τα 6 γνωστά νοσοκομεία στα οποία βρέθηκαν διοικητές χωρίς πτυχίο, ενώ στην απίστευτη αυτή λίστα προστίθεται ενά ακόμη πολύ γνωστό.

Πρόκειται για το νοσοκομείοΈλενα“, στο οποίο εντοπίστηκε πως η αναπληρώτρια διοικήτρια δεν διαθέτει πτυχίο και άρα ούτε και τα απαραίτητα προσόντα για την εν λόγω θέση.

Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, προκειμένου να αντιμετωπίσει το σκάνδαλο προχωρά στην ανάκληση του διορισμού της αναπληρώτριας διοικήτριας του νοσοκομείου «Έλενα», όπως διαβεβαίωσε εγγράφως στον Συνήγορο του Πολίτη, ο οποίος παρενέβη έπειτα από επώνυμη καταγγελία.

Ο Συνήγορος του Πολίτη ζήτησε με έγγραφό του, όλες τις απαραίτητες διευκρινίσεις από τον πρόεδρο της Επιτροπής Αξιολόγησης Υποψηφιοτήτων και τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Υγείας, καθώς και αντίγραφο του φακέλου της αναπληρώτριας διοικήτριας του νοσοκομείουΈλενα“, για έλεγχο.

Ωστόσο, όπως φάνηκε τα έγγραφα δεν εστάλησαν ποτέ, αλλά αντίθετα οι υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας διενέργησαν οι ίδιες έλεγχο γνησιότητας του πτυχίου της αναπληρώτριας διοικήτριας του νοσοκομείουΈλενα“, οπότε και διαπιστώθηκε η μη γνησιότητά του.

Διαβάστε σε ποια γνωστά νοσοκομεία βρέθηκαν διοικητές χωρίς πτυχία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε πώς να διαγνώσετε και να προλάβετε τον καρκίνο.