Νότια Κορέα: αυτοκτόνησε καθηγητής που σώθηκε από το μοιραίο ναυάγιο

Τι οδήγησε τον καθηγητή, που σώθηκε από την τραγωδία με το ναυάγιο στη Νότια Κορέα, να αυτοκτονήσει;

Αυτοκτόνησε καθηγητής και συγκεκριμένα ο υποδιευθυντής του Λυκείου, όπου φοιτούσαν οι εκατοντάδες μαθητές, που επέβαιναν στο μοιραίο πλοίο, το οποίο ναυάγησε στη Νότια Κορέα.

Ο καθηγητής, που ήταν ανάμεσα στους επιζώντες του ναυαγίου στη Νότια Κορέα, το οποίο έστειλε στον θάνατο εκατοντάδες μαθητές, βρέθηκε κρεμασμένος λίγες ώρες μετά τον μοιραίο απολογισμό, όπως μεταδίδει η Wall Street Journal, επικαλούμενη την αστυνομία της Νότιας Κορέας.

Τα αίτια του θανάτου του άτυχου καθηγητή από την Κορέα, παραμένουν άγνωστα, ενώ πιθανολογείται πως ο θάνατος των μαθητών του από το ναυάγιο, ήταν ο λόγος που τον οδήγησε στην αυτοχειρία.

Σημειώνεται, πως το πλοίο, που μετέφερε 475 επιβάτες, με τους περισσότερους από αυτούς να είναι μαθητές -στα πλαίσια σχολικής εκδρομής- ναυάγησε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι ώρας συνθήκες, οδηγώντας, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες- στον θάνατο 9 άτομα.

Διαβάστε πού βρισκόταν ο πλοίαρχος την ώρα του ναυαγίου, ποια τα συγκλονιστικά μηνύματα των μαθητών μέσα από το πλοίο και πώς ναυάγησε το πλοίο στη Νότια Κορέα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.