Olivia Hussey: δείτε πώς είναι σήμερα η Παναγία από τη σειρά “Ιησούς από τη Ναζαρέτ”

Δείτε τη φωτογραφία της Olivia Hussey, που υποδύθηκε την Παναγία στη σειρά “Ιησούς από τη Ναζαρέτ”.

Μετά τη φωτογραφία του Robert Powell ως “Ιησού από τη Ναζαρέτ” εντύπωση προκαλεί και η ηθοποιός Olivia Hussey, η οποία στην πασίγνωστη σειρά είχε υποδυθεί την Παναγία.

Η Olivia Hussey γεννήθηκε στις 17 Απριλίου του 1951 στην Αργεντινή, ενώ πλέον σε ηλικία 63 χρόνων εξακολουθεί να είναι όμορφη, παρά το εμφανές πέρασμα του χρόνου. Στα 26 της χρόνια ανέλαβε το ρόλο της Mary, στην επιτυχημένη ταινία «ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ», που την έκανε ιδιαίτερα γνωστή στον κόσμο, όμως αυτό δεν ήταν το ντεμπούτο της στην υποκριτική.

Σε ηλικία 15 ετών, η Olivia Hussey, υποδύθηκε την Ιουλιέττα στην ιστορική ταινία του Φράνκο Τζεφιρέλι «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», ο οποίος ήταν και αυτός που την ανακάλυψε. Ακολούθησαν κι άλλες επιτυχίες της, όπως η ταινία «Έγκλημα στον Νείλο» με την Μπέτι Ντέιβις και τον Πήτερ Ουστίνοφ. Τελευταίος ρόλος της ήταν αυτός της Μητέρας Τερέζα.

Η Olivia Hussey, το 1971 παντρεύτηκε τον γιο του τραγουδιστή Dean Martin, Dean Paul Martin, με τον οποίο απέκτησε έναν γιό το 1973. Ο πρώτος της σύζυγος πέθανε και το 1980 παντρεύτηκε τον Ιάπωνα μουσικό Akira Fuse, με τον οποίο έχει ένα γιο, τον Max, ενώ μετά τον χωρισμό τους έκανε τον τρίτο της γάμο, με τον Αμερικανό μουσικό David Glen Eisley, γιό του ηθοποιού Anthony Eisley. Τον Οκτώβριο του 1993, γέννησε μια κόρη, την India Eisley, που σήμερα είναι ηθοποιός.

Δείτε τη φωτογραφία της Olivia Hussey στα 63 της χρόνια:
ολιβια

Διαβάστε ποιος ο Αλέξης Γκόλφης, που υποδήθηκε τον Χριστό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!