ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: το ξύλο βγήκε από τη Τούμπα, οι “καλύτερες” στιγμές [video]

Δείτε σε βίντεο όλα όσα έγιναν στον ημιτελικό κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Σοβαρά επεισόδια και μπουνιές σε ποδοσφαιριστές μετά την λήξη του ημιτελικού μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού. Δείτε τι έγινε στην φυσούνα, αλλά και τον καυγά Μανιάτη-Κατσουράνη.

Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκε η ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στην Τούμπα, καθώς μόλις ο Μάνταλος σφύριξε τη λήξη οπαδοί μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν με αποτέλεσμα να ακολουθήσει άγριο ξύλο.

Διαβάστε καρέ καρέ το τι συνέβη πριν και μετά τον αγώνα ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού:

18.30: Ξεκινούν τα πρώτα μικρής έκτασης επεισόδια στην Τούμπα ανάμεσα σε μερίδα οπαδών και αστυνομικούς. Πρώτα έξω από το γήπεδο με πετροπόλεμο και όχι μόνο και μετά στην Θύρα 4.

18:45: Διαρκείς οι συμπλοκές οπαδών-ΜΑΤ. Η ένταση έχει αρχίσει να χτυπάει… κόκκινο!

18:51: Συνεχείς… μάχες μεταξύ οπαδών και ΜΑΤ στην Θύρα 4. Πέφτουν… βροχή χημικά και καπνογόνα που έχουν φτάσει μέχρι και μέσα στο γήπεδο.

19:00: Η ρίψη δακρυγόνων καλά κρατεί ενώ η Θύρα 4 έχει γεμίσει.

19:01: Αρκετά αυτοκίνητα έχουν υποστεί σοβαρές φθορές έξω από τα επίσημα της Τούμπας.

19:02: Κόσμος που αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα ελέω των δακρυγόνων και των χημικών.

20:02: Έχουν πέσει καπνογόνα και φωτοβολίδες στο γήπεδο με συνέπεια να πρέπει να… καθαρίσει η ατμόσφαιρα.

20:06: Ο Σάββας Θεοδωρίδης κάνει καταγγελίες για την επίθεση που δέχθηκε ο ερυθρόλευκος πάγκος. “Σήμερα είναι ο απόλυτος εξετευλισμός του ποδοσφαίρου. Ντροπή! Αυτή είναι η τρομοκρατία. Τι άλλο να γίνει;”, τόνισε ο Θεοδωρίδης στην κάμερα του OTE για τα καπνογόνα και τις φωτοβολίδες. “Μας έκαψαν τον πάγκο!”, συμπλήρωσε.

20:07: Ο Σάββας Θεοδωρίδης προσεγγίσει τον διαιτητή και του επισημαίνει πως δεν μπορεί να γίνει ματς υπ’ αυτές τις συνθήκες. Και ο Μίτσελ μιλάει με τον διαιτητή, εκφράζοντας παράπονα.

20:09: Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τονίζουν προς τον τέταρτο πως στον πάγκο της ομάδας έπεσαν ψάρια ενώ υπάρχει και τρύπα από καπνογόνα! Λίγο μετά επιβεβαιώνεται του λόγου το αληθές.

20:15: Ο διαιτητής ζητάει να βρεθεί άμεσα λύση με τον πάγκο του Ολυμπιακού.

20:16: Ο Μάνταλος πηγαίνει με τους διαιτητές και τους παίκτες προς τα αποδυτήρια. Το ματς είναι στον… αέρα.

20:22: Ο διαιτητής περιμένει να δει εάν είναι εντάξει ο πάγκος του Ολυμπιακού για να αρχίσει το ματς. Από τον ΠΑΟΚ μαζεύουν ψάρια και… νερό και βάζουν κάτι σαν… βετέξ στον πάγκο των Πειραιωτών.

20:26: O Ιβάν Σαββίδης φανερά εκνευρισμένος κατεβαίνει στο γήπεδο.

20:31: Επιστρέφουν στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές του δικεφάλου του Βορρά. “Να αλλαχθούν οι πάγκοι αλλιώς δεν βγαίνω έξω για τον αγώνα”, ξεκαθαρίζει ο Μάνταλος.

20:42: Ο πάγκος που είχε το πρόβλημα έχει καθαριστεί αλλά δεν έχει γίνει αλλαγή καθισμάτων, όπως έπρεπε και ζήτησε ο ρέφερι.

20:47: Ο Μάνταλος επιμένει σε αλλαγή των πάγκων αλλά οι παρατηρητές της ΕΠΟ του επισημαίνουν πως είναι όλα καλά και ότι μπορούν να καθίσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού. “Όχι περιμένω να αλλάξουν οι πάγκοι”, συνεχίζει ο ρέφερι.

20:54: Ο Μάνταλος ξεκαθαρίζει πως δεν θα θέσει με τίποτα σε κίνδυνο την ακεραιότητα των παικτών. Δίπλα στον ρέφερι είναι τώρα και ο Σαββίδης για να δώσει λύση.

20:58: “Εγώ εγγυώμαι για την ασφαλή διεξαγωγή του ματς”, λέει ο Σαββίδης προς τον Μάνταλο.

21.16: Το ματς αρχίζει μετά από αργοπορία 1 ώρας και 16 λεπτών.

21.20: Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πήγαν να ζητήσουν τον λόγο από τον Σαλίνο. Κάποιος πέταξε μία μπανάνα από την κερκίδα και ο μπακ του Ολυμπιακού την γύρισε πίσω. Πρόκειται αναμφίβολα για ρατσιστική επίθεση ενώ το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό και μέσα στο γήπεδο.

22:23: Δεν συνεχίζεται το ματς καθώς η ατμόσφαιρα δεν λέει να… καθαρίσει από καπνογόνα και φωτοβολίδες.

22:32: Νέα προσωρινή διακοπή στο ματς. Η ατμόσφαιρα δεν… καθαρίζει.

23:00: Κουτουλιά πάνω στον Μανιάτη από τον Κατσουράνη έπειτα από λογομαχία και αψιμαχίες των δύο! Απειλείται σύρραξη!

23:01: Έξαλλος ο Μανιάτης που πηγαίνει στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ζητάει τον λόγο και η ένταση ανεβαίνει ξανά επικίνδυνα. Δεν ηρεμούν τα πνεύματα.

23:03: Δέχθηκε χτύπημα ο Μανιάτης κατά την είσοδό του στα αποδυτήρια. Έγινε επίθεση στον αρχηγό του Ολυμπιακού και απειλούνται ξανά επεισόδια.

23:09: Έπεσε φωτοβολίδα σχεδόν δίπλα από τον Μέγιερι!

23:11: Ο Μίτσελ αποχώρησε από τον πάγκο! Πήγε στα αποδυτήρια εμφανώς προβληματισμένος απ’ όσα έβλεπε!

23:19: Τέλος του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ παίρνει την πρόκριση. Πολύ ξύλο κοντά στον αγωνιστικό χώρο και σχεδόν δίπλα στην φυσούνα!

23:21: Απίστευτα επεισόδια. Ξύλο, σπρωξιές και μπουνιές μπροστά και μέσα στην φυσούνα. Πολλές καταγγελίες για επιθέσεις από τον Ολυμπιακό.

00:00: Οι εντάσεις, οι αντιπαραθέσεις με αρκετά βαριές εκφράσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές και τα νεύρα συνεχίζονται και στα αποδυτήρια της Τούμπας.

Δείτε τα σοβαρά επεισόδια κάνοντας κλικ εδώ.

Δείτε τα επεισόδια στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.