ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός επεισόδια: γκολ, μπουνιές και ψάρια στους πάγκους [φωτο]

Δείτε τι συνέβη στον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στη Τούμπα.

Στιγμές που γυρίζουν το ποδόσφαιρο δεκαετίες πίσω εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης στην Τούμπα, στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

paok-olympiakos-epeisodiaΠέτρες κατά του πούλμαν της αποστολής των ερυθρολεύκων, ψάρια στον πάγκο του Ολυμπιακού, βροχή από καπνογόνα λίγο πριν τη σέντρα και ξύλο κατά την αποχώρηση των παιχτών του Μίτσελ μετά το σφύριγμα της λήξης δημιούργησαν μια εικόνα που μόνο ντροπή δημιουργεί.

Τη μεγάλη πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ, κερδίζοντας με σκορ 1-0 τον Ολυμπιακό με “χρυσό” σκόρερ τον Στέφανο Αθανασιάδη.

Ο “Δικέφαλος” πήρε το εισιτήριο με τον τιμωρό των “ερυθρολεύκων” Κλάους, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι, που κρίθηκε στη θέληση των “ασπρόμαυρων” και στη δύναμη.

Το ματς είχε απ’ όλα, σκληρά μαρκαρίσματα, πολλά νεύρα, τρεις αποβολές, αλλά και πανηγυρισμούς για την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Από το ξεκίνημα του ματς ο Μάνταλος έδειχνε ότι θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, μη μπορώντας να πάρει σωστές αποφάσεις για την έναρη του αγώνα, ενώ κατά τη διάρκεια έκανε πολλά λάθη κυρίως στον πειθαρχικό έλεγχο, ενώ πολλές φορές… έβαλε τον ΠΑΟΚ στην περιοχή του. Στο φινάλε του αγώνα, ο Καβαλιώτης διαιτητής έκανε τα πάντα για να δώσει στον Ολυμπιακό το εισιτήριο, κρατώντας 14′ καθυστερήσεις, ωστόσο ο ΠΑΟΚ δεν του έκανε το χατίρι.

Και σαν να μην έφταναν όσα συνέβησαν πριν την έναρξη της αναμέτρησης, επεισόδια σημειώθηκαν και μεταξύ των παιχτών με αποκορύφωμα την κεφαλιά του Κατσουράνη στον Γιάννη Μανιάτη, ενώ το «κερασάκι» στην τούρτα μπήκε λίγο πριν τη λήξη με αγνώστους να περιφέρονται στον αγωνιστικό χώρο ενώ όταν ο Μάνταλος σφύριξε τη λήξη οι παίχτες του Μίτσελ δέχθηκαν νέα επιθέση στη φυσούνα.

Λίγο πριν τη λήξη του ματς ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό οπαδοί προσπάθησαν να ανοίξουν μια πορτούλα που οδηγεί στο γήπεδο, ενώ ο κόσμος, με το που σφύριξε ο Μάνταλος, όρμησε στο γήπεδο, μαζί με μια διμοιρία ΜΑΤ.

Αυτά που ακολούθησαν ήταν απίστευτα! Έξω από τη φυσούνα οι συμπλοκές ήταν συνεχείς με παίκτες και οπαδούς να παίζουν μπουνιές! Ο Μανωλάς μαζί με τον Ισά συνεπλάκησαν με άλλους ευρισκόμενους στο χώρο, ενώ από την κερκίδα έπεσε και φωτοβολίδα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.