Βούλα Πατουλίδου: αποκαλύφθηκαν οι στενές σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή [vid]

Ποιες οι σχέσεις της Βούλας Πατουλίδου με τη Χρυσή Αυγή; Δείτε το βίντεο με τη Βούλα Πατουλίδου να μιλά για το ακροδεξιό κόμμα.

Ένα μείζονος σημασίας θέμα προέκυψε με την πάλαι ποτέ αθλήτρια, Βούλα Πατουλίδου, η οποία μετά την υποστήριξη και τις δηλώσεις της για την “κατατρεγμένη” Χρυσή Αυγή, κατεβαίνει υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης, Βούλα Πατουλίδου, βρέθηκε στο προσκήνιο όχι εξαιτίας των επερχόμενων εκλογών αλλά λόγω της στάσης, που κράτησε απέναντι στη Χρυσή Αυγή, στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής, όπου εμφανίστηκε με τον Ηλία Κασιδιάρη και φάνηκε να υιοθετεί την άποψη περί καταδίωξης του ακροδεξιού κόμματος.

Σε ερώτηση του δημοσιογράου, Αλέξανδρου Βέλιου περί Χρυσής Αυγής, η Βούλα Πατουλίδου απάντησε “Πότε έχουμε δημοκρατία; Τις μονές ημέρες έχουμε δημοκρατία και τις ζυγές κάνουμε ό,τι θέλουμε; Ειλικρινά, γιατί βλέπετε ο καθένας προσπαθεί, αλλά τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής δεν φεύγουν. Γιατί δεν φεύγουν; Γιατί δεν υπάρχει μια τόση δα μικρή αλήθεια. Δεν υπάρχει μια αλήθεια λόγων που τουλάχιστον να ταιριάξει και με την πράξη”.

Το θέμα των θέσεων της Βούλας Πατουλίδου για τη Χρυσή Αυγή αποκάλυψε ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Μάρκος Μπόλαρης, ο οποίος την χαρακτήρισε “όψιμη υμνήτρια της Χρυσής Αυγής και του νεοναζισμού”.

Δείτε το βίντεο -ιδίως από το 2′-με τη Βούλα Πατουλίδου να υποστηρίζει τη Χρυσή Αυγή:
https://www.youtube.com/watch?v=59pEzc__lSo

Διαβάστε ποια η νέα δήλωση Μπαλτάκου περί Χρυσής Αυγής.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.