Robert Powell: πώς είναι σήμερα ο “Ιησούς από τη Ναζαρέτ” [φωτο]

Πώς είναι σήμερα ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ, Robert Powell; Δείτε τις φωτογραφίες.

Είναι γεγονός, πως κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας πολλοί είναι εκείνοι, που βλέπουν ξανά και ξανά τη σειρά που προβάλλει ο ΑΝΤ1, “Ιησούς από τη Ναζαρέτ”, η οποία έχει κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού εξαιτίας της εξαιρετικής ομοιότητας του πρωταγωνιστή Robert Powell με τον Ιησού.

Η επιβλητική και υποβλητική φυσιογνωμία του Robert Powell, ως Ιησού καθηλώνει κάθε χρόνο τους τηλεθεατές, καθώς τα ποσοστά τηλεθέασης, που καταλαμβάνει ο ΑΝΤ1 κατά τη διάρκεια προβολής του είναι ολοένα και αυξανόμενα.

Ο Robert Powell, γεννήθηκε γεννήθηκε το 1944 στο Λανκασάιρ της Αγγλίας και έγινε παγκόσμια γνωστός ως Ιησούς. Ονειρευόταν να γίνει δικηγόρος, αλλά τον κέρδισε ο κινηματογράφος. Η ιδιαίτερη φωνή του τού χάρισε μια μεγάλη καριέρα σε ντοκιμαντέρ και διακρίθηκε και για τους ρόλους του στο θέατρο. Για την ερμηνεία του στον ρόλο του Ιησού της Ναζαρέτ ο Ρόμπερτ Πάουελ κέρδισε το βραβείο BAFTA, καθώς και το βραβείο καλύτερου ηθοποιού TVTimes Best Actor award. Για την καριέρα του ως Ιησούς, ο Robert Powell είχε δηλώσει «Ήθελα αμέσως να ξεπεράσω την δουλειά του Ιησού”.

Πώς είναι, όμως, σήμερα ο Robert Powell; Μπορεί να πέρασαν πολλά χρόνια, ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός δεν φαίνεται πως έχασε τη γοητεία του, καθώς στα 70 του χρόνια δείχνει αρκετά ευθυτενής!

Δείτε την πρόσφατη φωτογραφία του Robert Powell:
powel2

Διαβάστε ποια η “κατάρα” του Robert Powell.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!