Νότια Κορέα, πλοίο Sewol: “Όλα τα παιδιά ανασύρθηκαν με κομμένα δάχτυλα”. Φρίκη

Ποιες οι αποκαλύψεις των δυτών, που ανέσυραν τους άτυχους μαθητές από το ναυάγιο του πλοίου Sewol στη Νότια Κορέα;

Φρίκη προκάλεσαν ακόμη και στους πιο έμπειρους δύτες της Νότιας Κορέας, η εικόνα των παιδιών, που ανασύρθηκαν από το ναυάγιο του Sewol.

Οι έρευνες των δυτών για το ναυάγιο στη Νότια Κορέα συνεχίζονται στο εσωτερικό του βυθισμένου πλοίου Sewol, προσπαθώντας να εντοπίσουν τα πτώματα των παιδιών μέσα στις κλειστές καμπίνες, αγγίζοντάς τα με τα χέρια τους.

Όπως αναφέρει μαρτυρία δύτη από τη Νότια Κορέα στην εφημερίδα Ντόνγκα Ίλμπο “Τα περισσότερα από τα πτώματα που έχουν βρεθεί τις δύο τελευταίες ημέρες έχουν σπασμένα δάχτυλα, πιθανόν επειδή τα παιδιά προσπαθούσαν απεγνωσμένα τις τελευταίες στιγμές της ζωής τους να σκαρφαλώσουν στα κάθετα πατώματα ή τις οροφές του ναυαγισμένου πλοίου Sewol για να διαφύγουν”.

Τέλος, οι δύτες, που κατά τη διάρκεια των ερευνών στο σημείο, όπου ναυάγησε το πλοίο Sewol στη Νότια Κορέα, είναι εξοπλισμένοι με σωλήνες αξυγόνου και καλώδια τηλεπικοινωνίας οι οποίοι κουβαλάνε μαζί τους σωλήνες οξυγόνου και καλώδια τηλεπικοινωνίας ανέφεραν “Είμαστε εκπαιδευμένοι για εχθρικά περιβάλλοντα, αλλά είναι δύσκολο να είσαι θαρραλέος όταν συναντάς πτώματα σε σκοτεινά νερά».

Διαβάστε ποια η επιστολή καθηγητή που αυτοκτόνησε μετά το ναυάγιο, γιατί συνελήφθη ο καπετάνιος του πλοίου και πώς αυτοκτόνησε καθηγητής μετά το ναυάγιο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.