Συνταγή της ημέρας: Λεμονάτες πατάτες με λαδορίγανη και μουστάρδα

Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσουμε πατάτες βιολογικής καλλιέργειας αφού θα τις καταναλώσουμε με τη φλούδα τους. Προηγουμένως πρέπει να τις τρίψουμε και να τις πλύνουμε πάρα πολύ καλά.

Διαβάστε τη συνταγή για τις λεμονάτες πατάτες με λαδορίγανη και μουστάρδα:

Mερίδες: 6

Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά

Χρόνος Ψησίματος: 90 λεπτά

Υλικά συνταγής:

  • 1½ κιλό πατάτες μικρές φρέσκες με τη φλούδα τους (κατά προτίμηση βιολογικής καλλιέργειας)
  • 1 κ.σ. ρίγανη
  • 1 κ.σ. θρούμπι ή θυμάρι
  • 1/2 φλ. τσαγιού μουστάρδα
  • 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 2 ζουμερά λεμόνια(το χυμό)
  • 1 ζουμερό πορτοκάλι(το χυμό)
  • 1 φλ. τσαγιού ζωμό κότας ή κρέατος ή νερό
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα για τις λεμονάτες πατάτες με λαδορίγανη και μουστάρδα, στο Συνταγές με κέφι.

    ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
    Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!