Taxisnet, φορολογική δήλωση 2014: τι να αποφεύγουν οι φορολογούμενοι

Ποιες είναι οι ώρες αιχμής που έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής στο σύστημα Taxisnet; Τι ώρα είναι προτιμότερο να υποβάλετε τη φορολογική δήλωση σας;

Αν υπολογίζετε να μπείτε στο Taxisnet και να υποβάλετε την φορολογική δήλωση 2014 από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 8 το βράδυ, τότε αξίζει να γνωρίζετε ότι αυτές είναι οι ώρες αιχμής που έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής.

Το ίδιο το σύστημα Taxisnet επιτρέπει πλέον την πρόσβαση στην ηλεκτρονική εφαρμογή καταγραφής της ώρας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έτσι ώστε οι φορολογούμενοι «να προγραμματίζουν την ώρα υποβολής της δικής τους δήλωσης σε ώρα που έχει χαμηλό φόρτο», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Το on line σύστημα Taxisnet καταγράφει την ώρα υποβολής όσων φορολογικών δηλώσεων κατατέθηκαν ηλεκτρονικά κατά τη διάρκεια του τελευταίου 7ημερου.

Σύμφωνα με την εφαρμογή, το Taxisnet μας ενημερώνει ότι μέχρι στιγμής έχουν υποβληθεί 32585 φορολογικές δηλώσεις. Φέτος, λόγω και των αλλαγών που έχουν επέλθει στη φορολογική νομοθεσία, αναμένεται μάλιστα να σπάσει το περυσινό ρεκόρ ηλεκτρονικών δηλώσεων (5.534.797).

Υπενθυμίζεται ότι το σύστημα υποβολής των εντύπων Ε1, Ε2 και Ε3 έχει ανοίξει από τις 20 Μαρτίου στο Taxisnet και θα παραμείνει ανοικτό μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Δείτε πώς να προφυλαχτείτε από την παγίδα τεκμηρίου 5.000 ευρώ στη φορολογική δήλωση 2014 μέσω TAXISnet.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.