The Voice: ποια τα “φαβορί” που αποχώρησαν στο 4ο live

Ποιοι 4 παίκτες αποχώρησαν στο 4ο live του The Voice; Ποιες οι… εκπλήξεις;

Ολοκληρώθηκε και το 4o live του The Voice, η προβολή του οποίου μεταφέρθηκε εκτάκτως την Κυριακή του Πάσχα αντί της Μεγάλης Παρασκευής, το οποίο, ωστόσο, άφησε με πολλά ερωτηματικά τους τηλεθεατές.

Ο λόγος; Δύο τουλάχιστον ανέλπιστες αποχωρήσεις, από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή και του Αντώνη Ρέμου, οι οποίοι άφησαν στήλη άλατος το κοινό του The Voice με τις αποφάσεις τους.

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν πως μετά τις ατομικές εμφανίσεις των παικτών στη σκηνή του The Voice, οι διαγωνιζόμενοι εμφανίστηκαν ξανά αυτή τη φορά με τον coach τους, τραγουδώντας κάποια από τα τραγούδια τους.

Κατόπιν τον διπλών εμφανίσεων των παικτών, τελείωσε το διαγωνιστικό κομμάτι του The Voice και ήρθε η ώρα των ανακοινώσεων και αποχωρήσεων από κάθε ομάδα.

Αναλυτικά, από το 4o live του The Voice ψηφίστικαν από το κοινό ή αποχώρησαν οι εξής:

Ομάδα Μελίνας Ασλανίδου-The Voice: Αίμιλη Χαραλάμπους, Βασίλης Χατζηπαρτάλης, Άννα-Μαρία Μπιλίδα. Το κοινό επέλεξε να “σώσει” την Αίμιλη Χαραλάμπους, ενώ μεταξύ των δύο, η Μελίνα Ασλανίδου έδωσε μια ακόμη ευκαιρία στον Βασίλη Χατζηπαρτάλη, οδηγώντας στην αποχώρηση την κατά τα άλλα αγαπητή από το κοινό, Άννα-Μαρία Μπιλίδα.

Ομάδα Αντώνη Ρέμου-The Voice: Σε αυτήν την ομάδα ανήκει η πρώτη ανατροπή! Ο Αντώνης Ρέμος έχοντας στο πλευρό του τους Άλεξ Οικονόμου, Λευτέρη Κιντάτο και Τζωρτζίνα, βρέθηκε στη δύσκολη θέση να αναγκαστεί να διαλέξει ανάμεσα σε Τζωρτζίνα και Λευτέρη Κιντάτο, αφού το κοινό επέλεξε να συνεχίσει ο Άλεξ Οικονόμου. Τελικά, ο coach κράτησε τον Λευτέρη Κιντάτο, ενώ αποχώρησε η Τζωρτζίνα.

Ομάδα Δέσποινας Βανδή-The Voice: Ίσως η μεγαλύτερη ανατροπή του τάλεντ σοου! Στην εν λόγω ομάδα βρίσκονταν οι Μαρία Έλενα Κυριάκου, Κατερίνα Λιόλιου και Στέλιος Μαγαλιός. Το κοινό ψήφισε να παραμείνει η Μαρία Έλενα Κυριάκου, ενώ η Δέσποινα Βανδή “έδιωξε” το μέχρι τώρα μεγαλύτερο φαβορί του παιχνιδιού, Στέλιο Μαγαλιό, καθώς κράτησε την Κατερίνα Λιόλιου, προς έκπληξη του τηλεοπτικού κοινού αλλά και του παρουσιαστή.

Ομάδα Μιχάλη-The Voice: Όπως είναι φυσικό, ο Μιχάλης δεν θα μπορούσε να αφήσει εκτός παιχνιδιού το δυνατό του χαρτί, Αρετή Κοσμίδου, η οποία παρά το γεγονός ότι δεν σώθηκε από το κοινό, το οποίο στήριξε τον Γιούρι Μελικόβ, ψηφίστηκε από τον coach της, ο οποίος έκανε τον Παναγιώτη Βιντζηλαίο να αποχωρήσει.

Διαβάστε γιατί συγκινήθηκε η Δέσποινα Βανδή στο The Voice.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.